23948sdkhjf

Orbicons nye ejer i nyt opkøb

For godt en måned siden blev Orbicon en del af den internationale rådgivergigant WSP. Nu styrker WSP sin position i Europa med opkøbet af Lievense, en hollandsk rådgivervirksomhed.  

- Denne handel giver os mulighed for at opfylde vores strategiske ambition om at fremme vores aktiviteter i den nordiske region – og samtidig styrke vores ekspertise inden for miljøsektoren, udtalte Magnus Meyer, direktør for WSP i Norden, i den forbindelse.  

Opkøbet i Holland er ifølge en pressemeddelelse om opkøbet helt i tråd med WSPs globale strategi om at vækste både globalt og i Europa. 

- Nederlandene er et interessant marked og minder på flere måder om det danske med fokus på klimatilpasning og tekniske kompetencer inden for specielt vand, siger Per Christensen, adm. direktør o Orbicon, i pressemeddelelsen. 

Lievense er blandt de mest succesfulde tekniske rådgivere i Nederlandene inden for områder som miljø, energi, vand, byggeri og infrastruktur. 

Også i WSP Danmark, som har været på det danske marked siden 2014 og er ved at blive integreret med Orbicon, ser man frem til at få endnu en platform i Europa. 

- Nederlandene er et centralt og vigtigt marked i Europa, og Lievense kan med deres brede profil være med til at skabe nye internationale muligheder for WSP. Samarbejde på tværs er en vigtig succes­parameter for WSP, og vi ser frem til nu også at kunne trække på de særlige ekspertiser og kompetencer man har i Nederlandene, siger Jes Hansen, CEO WSP Danmark.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11