23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Bang & Beenfeldt, Niras, Dominia, Intego og Deas

Bang & Beenfeldt
Jeppe Blohm Nielsen, murer og bygningskonstruktør, er ansat som projektchef og bygherrerådgiver hos Bang & Beenfeldt A/S. Jeppe har tidligere været afdelingschef, markedschef og senest tegnestueleder hos Skala arkitekter. Han blev forrige år færdig med en HD på CBS, og til maj afslutter han HD i organisation og ledelse. Drivkraften i Jeppes arbejde er netop strategi og udvikling.

Niras
Ninkie Bendtsen, ingeniør, er ansat som seniorkonsulent hos Niras. Hun kommer fra en stilling hos Chr. Hansen A/S som miljømedarbejder på deres danske produktions- og forskningssites.

Ninkie er uddannet kemiingeniør fra Danmark Ingeniørakademi (DIA) i 1996 og har bl.a. suppleret med en uddannelse inden for bæredygtigt byggeri. Hun har over 20 års erfaring med miljørådgivning med opgaver i forbindelse med at kortlægge og vurdere miljøpåvirkninger, sikkerhed og sundhed inden for industrimiljø, fra myndighedsansøgninger til produktorienterede livscyklusvurderinger.

Jan Scheel, 45 år, er ansat i Niras i en nyoprettet stilling som tværgående markedschef inden for Vand og Forsyning.

Jan er civilingeniør fra Aalborg Universitet og kommer fra en stilling som afdelingschef for Plan, Byg og Vej i Randers Kommune. I Niras er Jan en gammel kending. Han var ansat i virksomheden i godt 10 år frem til maj 2018 - senest som forretningschef for Sewage & Waste Water.

Intego
Morten Dan Hansen, 44 år, er ansat som projektleder hos den tekniske servicepartner Intego i København inden for Telecom.

Morten har stor erfaring inden for Telecom, som han har beskæftiget sig med de seneste 18 år, hvoraf han har været projektleder i de 13 af dem. Morten vil med sin erfaring bidrage til den fortsatte udvikling af Intego på Sjælland.

Deas
Claus Skytte er ansat som chef for Deas Asset Managements development team. Han kommer fra en stilling som direktør i udviklingsselskabet Bonava og har også mange års erfaring fra NCC som udviklingsdirektør.

Claus bliver ansvarlig for at identificere udviklingsmulighederne i kundernes ejendomsporteføljer. Han får også ansvar for den kreative proces, der rummer koncept- og ideudvikling, samt den praktiske gennemførelse af projekterne. Han skal også være med til at opsøge nye udviklingsprojekter til fordel for kunderne.

Dominia
Andreas Borch-Hansen er per 1. september tiltrådt som ny direktør i Dominia rådgivende ingeniører, og ledelsen er blevet omstruktureret. Kjeld Christiansen fortsætter som administrerende direktør, mens Andreas Borch-Hansen får ansvar for produktionen. Rokaden sker som del af et planlagt generationsskifte.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142