23948sdkhjf

Her flytter 360 politistuderende ind om et år

Tilbage i januar i år gik spaden i jorden til den vestdanske politiskole i Vejle, en opgave daværende justitsminister Søren Pape Poulsen markerede med første spadestik.

Torsdag markerede håndværkere, arkitekter, teknikere og bygherre så de rejste mure og bjælker med et rejsegilde på den kommende jyske politiskole, skriver Politiskolen på Facebook. 

Om et års tid flytter der så godt 360 politistuderende ind i bygningerne, når den kommende politiskole i Vestdanmark og rykker fra Fredericia til Vejle. 

Hoffmann står med hovedentreprisen på projektet med den officielle titel Rigspolitiets nye Uddannelsescenter Vest (UCV) for bygherren Bygningsstyrelsen, der har Rigspolitiet som kunde. Totalrådgiver er Erik Arkitekter, mens Norconsult er ingeniør. 

Halvt om halvt
Den nye politiskole bliver på samlet cirka 20.000 kvm, hvoraf godt halvdelen er nybyggeri, mens den anden halvdel er renovering af eksisterende bygninger. 

Skolen kommer blandt andet til at indeholde en træningsby med kulisser, hvor de studerende kan øve sig på forskellige scenarier, for eksempel hvordan de på en forsvarlig måde standser et køretøj med mistænkelige personer eller stopper et værtshusslagsmål. Det indrettes i den nybyggede del af skolen, hvor der også kommer klasselokaler, træningsrum, auditorium og idrætssal. Herudover etableres der i de eksisterende bygninger blandt andet cirka 100 værelser til overnatning i forbindelse med efter- og videreuddannelse samt administrationsafsnit.  

Arbejdet har en anslået værdi på 330 mio. kr.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172