23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra GK Danmark, Rambøll og Tønder Kommune

GK Danmark
Willi Lundsgård Hansen, en af stifterne af det tidligere Ventilationsgruppen og nu projektleder i GK Danmark A/S kan søndag 6. oktober fejre sin 70-års fødselsdag. Willi Lundsgård Hansen var med til at starte serviceafdelinger i Ventilationsgruppen op i Slagelse, Kolding, København, Odense og Aarhus.

Han er oprindeligt uddannet maskintekniker. Efterfølgende har han taget forskellige kurser for at specialisere sig inden for ventilation. Han har arbejdet ved Marius Hansen fra 1974 frem til 1991, hvor han stiftede Ventilationsgruppen. I sin karriere har han blandt andet været med at udvikle nye ventilationsanlæg og været projektleder på store, historiske byggeprojekter rundt om i Danmark.

Rambøll
Henrik Rindom Voigt, chefkonsulent i Rambølls division for Energisystemer, kan 8. oktober fejre 40-års jubilæum hos Rambøll.

Henrik er en anerkendt ekspert inden for fjernvarme og har gennem alle årene beskæftiget sig med projektering og anlæg af fjernvarme i form af større transmissions- og fordelingssystemer, vekslerstationer og spidslastanlæg. I de senere år har han opbygget stor erfaring med renovering af fjernvarmenet, mens de er i drift, ombygning af centraler, renovering og nyanlæg af ventilationssystemer samt tilstandsvurderinger af ældre anlæg.

Tønder Kommune
Malene Brandt Winther, 43 år, er ansat som fagchef og leder af stabsenheden Politik & Udvikling i Tønder Kommunehar fået ny leder.

Malene har det seneste års tid været udsendt for Udenrigsministeriet til EU’s mission i Ukraine som seniorrådgiver i offentlig administration for Indenrigsministeriet.

Hun har tidligere været chefkonsulent for Politik og Organisation i Billund Kommune og har også erfaring fra ansættelse i flere private virksomheder.

Malene har en ph.d. i statskundskab og en kandidatgrad i social antropologi. Desuden har hun gennemført en tillægsuddannelse i journalistik.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126