23948sdkhjf

Grossist øger fokus på kabler

Lemvigh-Müller har gennemført en stor opdatering af sit produktprogram

Kabler og andre produkter til elforsynings og -installationsbranchen skal udgøre en større del af forretningen.

Sådan lyder ambitionen hos stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller, som gennemført en omfattende opdatering af sit produktprogram inden for kabler, ledninger, afdækning og brandsikring.

Sammen med øget fokus på området hos både interne og eksterne kræfter i salgsorganisation, skal det få flere til at vælge Lemvigh-Müller, når der skal bruges kabler og ledninger til elforsyning, installation, datatransmission og overvågning.

- Vi har et bredt og dybt produktprogram fra markedets bedste leverandører og stærke el-faglige kompetencer. Alligevel forbinder mange først og fremmest Lemvigh-Müller med stål, metaller og tekniske artikler. Det gør vi noget ved nu med en fokuseret satsning på kabelområdet, siger Michael Lind Schmidt, der er salgsdirektør for el-installation hos Lemvigh-Müller, i en pressemeddelelse.

Grøn udvikling er drivkraft
Det er ikke mindst udviklingen inden for grøn energi, der har fået Lemvigh-Müller til at styrke sine aktiviteter inden for kabler og elforsyningsmateriel.

- Med stadig flere decentrale produktionsenheder som vindmøller og solcelleanlæg og øget elektrificering af både offentlig og privat transport vil Danmarks elektriske infrastruktur være under forandring i mange år frem. Det er en spændende udvikling, som Lemvigh-Müller gerne vil være en del af, siger Michael Lind Schmidt.

Hjælp til effektivisering
Opgradering af kabelområdet kommer, efter Lemvigh-Müller har styrket sin belysningsforretning.

På samme måde vil grossistvirksomheden nu gøre dagligdagen lettere for forsyningsselskaber, entreprenører og installatører, der arbejder med kabelopgaver.

- Når det for eksempel handler om tunge og svært håndterbare produkter som forsyningskabler, ligger der en betydelig effektiviseringsgevinst i at få leveret afmålte længder på aftalt tid og sted. Det frigør arbejdskraft til kerneopgaverne og sparer lagerplads, siger Claus Lund, der er kategorichef for kabelmateriel hos Lemvigh-Müller.
brahe

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.333