23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Nicolaisen & Larsen og Sweco

Nicolaisen & Larsen
Preben Pedersen, teknisk koordinator, kan fejre 35 års jubilæum hos Nicolaisen & Larsen A/S. Preben Pedersen startede sin karriere på værkstedet, hvor han klargjorde brugte og nye maskiner. Her blev hans uddannelse som Bygnings og landbrugssmed brugt nyttigt, og Preben havde et flair for at finde ud af hvordan maskinen var sat sammen og havde styr på det tekniske. Derfor så han for 19 år siden muligheden for at hjælpe dem, der havde brug for denne viden og søgte og fik stillingen som teknisk koordinator, en stilling som han stadig bestrider i dag.

Sweco
Micki Vestbjerg, bygningskon-struktør, er ansat i Sweco Silkeborg. Micki er nyuddannet og skal modellere konstruktioner. 

Casper Mandrup, VVS- og installationskon-struktør, er ansat i Sweco Silkeborg. Casper kommer fra en lignende stilling hos Søren Jensen Rådgivende Ingeniører. 

Thomas Andresen, elinstallatør, er ansat i Sweco Silkeborg. Thomas er nyuddannet og skal projektere inden for elinstallationer. 

Jesper Ove Juhl Hansen, teknikumingeniør, er ansat som senior fagprojektleder i afdelingen for VVS, Energi og Bæredygtighed i Sweco København. Jesper kommer fra MT Højgaard. Jesper har 30 års erfaring og skal være med til at styrke den faglige base i VVS-teamet. 

Lotte Krusegaard, civilingeniør, er ansat i afdelingen for VVS, Energi og Bæredygtighed i Sweco København. Lotte har de seneste fire år været ansat i DEAS Byggetekniske rådgivning, hvor hun som projekt- og projekteringsleder har stået for koordinering af projektteamet, kunder, entreprenører og lejere i renovering af Deas ejendomme.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203