23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Gaihede, ABC Pavilloner, DS Elcobyg og Bygma

Gaihede
Thorkil Jørgensen, bygnings- og VVS-ingeniør, er ansat som projektleder og rådgiver inden for renovering hos Gaihede, ingeniører & arkitekter. Efter nogle år som blandt andet afdelingsleder i rådgivningsvirksomheden Bascon, har Thorkil haft sine egne rådgiverfirmaer.

I Gaihede skal Thorkil stå i spidsen for opgaver inden for renovering, vedligehold og ombygning af ejendomme i Hovedstadsområdet med en særligt fokus på VVS-området.

ABC Pavilloner
Jan Thomasen, 53 år, er ansat som autoriseret VVS-installatør hos ABC Pavilloner i Engesvang, der er specialister i præfabrikeret byggeri. Han skal stå for den daglige ledelse af VVS-afdelingen, herunder også prisberegning i forbindelse med entrepriser, styring af materialer samt indkøb. Herudover får han ansvaret for kvalitetssikringen i afdelingen.

Jan Thomasen er oprindeligt uddannet smed og har efterfølgende uddannet sig til autoriseret VVS- og kloakinstallatør. Han har desuden drevet egen virksomhed gennem en længere årrække.

DS Elcobyg
Christian Vestergaard, ingeniør, er ansat som salgskonsulent hos DS Elcobyg A/S, hvor han blandt andet skal varetage projektsalg i hele Danmark.

Christian har siden 1990 arbejdet med projektsalg og har mange års erfaring med salg af beton og byggematerialer. Han kommer senest fra en stilling som salgschef hos Leca Danmark og tidligere fra Saint Gobain Weber.

Bygma
Bygma har pr. 1. september ansat 50 nye elever. Det er det hidtil største antal elever og er ifølge en pressemeddelelse resultatet af flere års målrettet indsats for at tiltrække de unge. Bygma tilbyder primært elevuddannelser inden for handel og logistik og har løbende op til 100 unge mennesker under uddannelse. Rekrutteringen omfatter et stort salgs- og kvalificeringsarbejde, og Bygma har en medarbejder ansat kun til at rekruttere, kvalitetssikre elevuddannelsen og brande Bygma som et godt uddannelsessted. Gennem de senere år har virksomheden desuden oparbejdet et strategisk samarbejde med erhvervsskoler, og i år er de sociale medier inddraget massivt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111