23948sdkhjf

Det har aldrig været større – mere end 130 talere på Building Green

I år sætter den grønne byggevent Building Green fokus på bæredygtige fællesskaber, og det kan ses i årets program. De fire scener i Forum i København får besøg af over 130 talere - det største program, Building Green har lanceret til dato. 

- Udover bæredygtige fællesskaber har vi også lagt vægt på emner som politik, klima, materialer og nye boformer, siger programleder Sarah Elhauge om årets programsammensætning i en pressemeddelelse fra Building Green. 

Når dørene åbner til Forum i efteråret står Københavns stadsarkitekt Camilla van Deurs på scenen med en åbningstale omkring bæredygtige fællesskaber på byniveau.

Nogle af de danske navne, der går forrest, når det handler om bæredygtighed, er på gæstelisten. For eksempel er den garvede arkitekt og byplanlægger Jan Gehl sammen med frontløberen Anders Lendager, arkitekt og grundlægger af Lendager Group, på programmet. 

Hvad, hvor og hvornår?

Building Green København 2019

Forum, Julius Thomsens Plads, 1, 1925 Frederiksberg C

Den 30. og 31. oktober 2019

Boligminister Kaare Dybvad lægger også vejen forbi for at tale om regeringens arbejde med bæredygtighed i byggeriet. 

Fra det store udland får eventen prominent besøg af træpioneren Michael Green, der vil tale om brugen af træ i byggeriet. Desuden kommer der besøg af østrigske Chris Precht, som arbejder meget utraditionelt med at bygge nye fællesskaber for fremtiden. 

- I år er vi gået efter at få de mest banebrydende projekter rundt omkring i verden på programmet. Det har vi gjort for at give plads til nytænkning og upcoming frontløbere. Projekterne er meget relevante og kan give en masse inspiration, lyder det fra Sarah Elhauge i pressemeddelelsen. 

Du kan se hele programmet med oversigt over alle indlæg, debatter og øvrige aktiviteter på Building Greens hjemmeside.

 

Se mere om messen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109