23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Håndværkerforeningen København, Outline Vinduer, Bygma, LHK Stillads og Kastrup

Håndværkerforeningen København
Helen Holmgaard, 54 år, er ansat som økonomi- & administrationschef i Håndværkerforeningen København.

Helen Holmgaard kommer fra en stilling som økonomichef hos Boliggården - et alment boligselskab med 6.000 boliger i Helsingør. Helen Holmgaard er uddannet civiløkonom, og har i sin karriere varetaget jobs inden for økonomi, administration og ledelse. Hun har siden 1997 arbejdet i den almene sektor. Dog med en afstikker til DR i tre år, hvor hun bl.a. medvirkede til omstruktureringen af DR´s økonomifunktion.

Outline Vinduer
Daniel Alexander Thellefsen, 39 år, er ansat som som produktionstekniker hos Outline Vinduer i Farsø. I stillingen skal Daniel varetage opgaver inden for teknisk dokumentation, procesoptimering samt udvikling og projekter.

Daniel har en professionsbachelor fra UCN i Produktudvikling og Teknisk Integration og er desuden uddannet produktionsteknolog samt lastvognsmekaniker. Han kommer senest fra en stilling i Forsvaret som overkonstabel af 1. grad.

Bygma
Jesper Skov Møller, 38 år, er udnævnt til filialchef for Bygma Hårlev.

Jesper Skov Møller har brancherfaring fra blandt andet otte år hos Stark i henholdsvis Aalborg og Roskilde, og fra to år hos XL Grønvold & Schou i Slagelse. Han kommer senest fra et job som markedschef Øst hos køkkenfirmaet Nettoline/Concepta.

LHK Stillads
Flemming Keller Hendriksen er indtrådt som formand for bestyrelsen hos LHK Stillads A/S (kilde: CVR).

Kastrup
Jan Larsen er indtrådt i direktionen i stedet for Lasse Kastrup hos Kastrup A/S (kilde: CVR).

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143