23948sdkhjf

Kabelentreprenør vokser fra 70 til 100 ansatte med én ordre

Entreprenør Jens Karstensen A/S har fra 1. september i år indgået en otte-årig aftale med Konstant Net. Aftalen er skruet sådan sammen, at teknikvirksomheden Kemp & Lauritzen står for el-delen, mens entreprenørfirmaet skal håndtere de graverelaterede driftsopgaver, vedligehold og nyetablering. 

Og det har vidtrækkende konsekvenser for kabelentreprenøren med hovedsæde i Horsens. 

El-opgaven er omfattende og betyder, at entreprenøren er gået fra 70 til 100 medarbejdere og har etableret bemandet kontor i Tilst ved Aarhus. Det oplyser Jens Karstensen i en pressemeddelelse. 

For tre år siden havde firmaet kun kontor i Horsens. Siden er der åbnet en afdeling i Odense og altså også i Aarhus. 

- I den periode har vi næsten fordoblet antallet af medarbejdere, så vi har ingen grund til at klage over det jysk-fynske erhvervsklima. Vi udfører gravearbejde for flere forskellige selskaber, og alene i år skal vi nedgrave 300 km fiberkabler, så vi har travlt, siger Jens Karstensen i pressemeddelelsen. 

Også behov for en stor udvidelse af maskinparken
Oprustningen gælder også på maskinsiden, hvor entreprenøren har været på besøg hos Wacker Neuson i Fredericia og købt og fået leveret otte fabriksnye to tons minigravere med en gravedybde på 2397 mm. 

Med opkøbet tæller maskinparken nu godt 50 minigravere. 

Samtidig erhvervede entreprenøren seks stk. jordlopper ligesom den nye, mangeårige ordre har betydet indkøb af 11 nye kassevogne proppet med værktøj og ligeså mange nye erhvervstrailere. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128