23948sdkhjf

Raundahl & Moesby vinder dansk elektronikfirmas nye domicil

En stor del af byggeriet opføres som renrum med laboratorielignende forhold

Totalentreprenøren Raundahl & Moesby er netop gået i jorden i Hørsholm. Ved DTU Science Park har Aarhus-firmaet taget hul på jord- og betonarbejdet til et 2.300 kvm domicilbyggeri for den danske virksomhed Delta Optical Thin Film (DOTF). 

DOTF er blandt verdens førende indenfor fremstilling af optiske filtre, der leveres til producenter af optisk måleudstyr i hele verden, og det sætter sit naturlig præg på projektet. 

- Der er tale om en højtspecialiseret produktion, som kræver helt særlige forhold, og denne bygning er skabt til lige præcis DOTFs helt særlige og unikke processer, fortæller projektudviklingsdirektør Sune Birk Kerndrup, Raundahl & Moesby, i en pressemeddelelse. 

Udviklingen er sket i et tæt forløb mellem DOTF og DK2 Bygherrerådgivning, hvor Raundahl & Moesby har været en aktiv medspiller. Totalentreprisekontrakten er samtidig en partneringaftale mellem parterne. 

Fakta: Delta Optical Thin Films domicil

Bygherre: DOTF (Delta Optical Thin Film)

Bygherrerådgiver: DK2 Bygherrerådgivning

Arkitekt: Vilhelm Lauritzen Arkitekter

Entreprenør: Raundahl & Moesby

Ingeniør: Oluf Jørgensen Rådgivende Ingeniørfirma

Størrelse: 2.300 kvm.

Placering: Fremtidsvej, DTU Science Park, Hørsholm

Arkitekt og ingeniør er helholdsvis Vilhelm Lauritzen Arkitekter og Oluf Jørgensen Rådgivende Ingeniørfirma. 

Laboratorielignende forhold
Domicilbygningen bliver på 2.300 kvm og består af en kvadratisk bygning i to etager. I stueplan etableres produktionslokaler, hvor der er meget strenge krav til partikelrenhed, hvorfor lokalerne opføres som renrum med laboratorielignende forhold. 

På bygningens første sal kommer kontorer, mødefaciliteter, kantine osv. Desuden etableres direkte over produktionen et 500 kvm stort teknikrum.

Byggeriet opføres med facader af sandwichelementer i grå nuance, som på førstesalen vil blive beklædt med trælameller. På en lukket facade mod et grønt skovareal placeres stort køle- og komfortanlæg. 

DOTF kan flytte ind i de nye lokaler om et år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125