23948sdkhjf

Nyt om navne

Cembrit
Morten Andersen (billedet), 45 år, Rørvig, er pr. 1. juni 2019 tiltrådt som salgskonsulent hos byggematerialeleverandøren Cembrit i Aalborg.

Mortens daglige opgaver bliver at stå for opbygning og vedligeholdelse af gode og værdiskabende relationer til Cembrits forhandlere i København, Nordsjælland og på Bornholm. Derudover skal han rådgive virksomhedens kunder om Cembrits produkter og følge op på projekter samt afsluttende salg i samarbejde med virksomhedens projektkonsulenter.

Morten er handels og engrosuddannet med speciale i træ og bygningsartikler og har over 20 års erfaring med salg i byggebranchen. Han kommer senest fra en stilling som key account manager hos Moland Byggevarer A/S.

Intego Herning
Pr. 1. juli 2019 er Ole Stephansen ansat som serviceleder hos den tekniske servicepartner Intego inden for el-teknisk installation og service. Ole – der har været selvstændig i flere år med HAN-EL – er 52 år og bor i Skave ved Holstebro med sin hustru Lisbet S. Stephansen.

Marius Pedersen A/S
Lars Christian Lilleholt er blevet medlem af bestyrelsen for affaldskoncernen Marius Pedersen, der har hovedsæde i Ferritslev på Østfyn.

Den tidligere Tidligere energi- og klimaminister fra Venstre afløser den tidligere administrerende direktør og bestyrelsesformand Finn Junge Andersen, der gik af i december 2018.

Marius Pedersen beskæftiger godt 4.700 personer i Danmark, Tjekkiet og Slovakiet. Affaldskoncernen omsatte i 2018 for 2.946 mio. kroner med et resultat på 309 mio. kroner til følge.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.224