23948sdkhjf

FB Gruppen finder partner til byggestyringen

Projektudvikleren FB Gruppen indleder nu et strategisk partnerskab med Sjælsø Management omkring byggestyring og realisering af udviklerens projekter.

Første projekt er opførelsen af 74 boliger i det tidligere erhvervsområde Snedkerhaven i Hvidovre ved København.

Her skal bygherrerådgiveren og styringsentreprenøren Sjælsø Management stå for byggestyring og får ansvaret for at hyre fagentreprenører til opførelsen af de 14 rækkehuse og 60 lejligheder, som udgør Snedkerhaven.

Projektet er udset til at være det første af en række projekter, hvor FB Gruppen og Sjælsø Management skal samarbejde.

- Det er i de konkrete projekter, man finder ud af, om samarbejdet fungerer i praksis. Og det gør det. Vi kan se, at vi i fællesskab skaber værdi både for de kommende beboere og for investorerne. FB Gruppen har en spændende pipeline, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med at realisere flere af disse, lyder det fra Sjælsø Managements adm. direktør, Flemming Joseph Jensen, i en pressemeddelelse.

Vokseværk
FB Gruppen står blandt andet bag omdannelsen af det tidligere Grønttorvs-område i Valby i København til en ny og grøn bydel med 2.300 blandede boliger, institutioner, caféer og erhverv samt en stor park i centrum af bydelen.

Derudover har FB Gruppen de seneste år færdiggjort og igangsat byggerier på Islands Brygge og Teglholmen i København samt på Frederiksberg og i Farum, Holbæk, Hvidovre, Køge, Ringsted og Roskilde.

- Selvom vi vokser stærkt i disse år, har vi et ufravigeligt krav om at fastholde kvaliteten i vores byggerier, og det er Sjælsø Managements årelange erfaring og kompetencer inden for byggestyring garant for, fastslår produktionsdirektør hos FB Gruppen Kristian M. Petersen i pressemeddelelsen.

Investor køber lejlighederne
De 14 ejerrækkehuse i Snedkerhaven er allerede solgt og forventes at stå færdige ved årsskiftet.

Lejlighederne bliver alle lejeboliger og skal først stå klar inden udgangen af 2020. De 60 lejligheder har ejendomsselskabet Dades, der har en portefølje på over 20 mia. kr. fordelt på hovedsageligt erhvervsejendomme, købt som led i et øget fokus på private udlejningsboliger.

- Det er vores opfattelse, at der i de kommende år vil være en god og stabil efterspørgsel efter boliger i høj kvalitet og med god beliggenhed som eksempelvis i Hvidovre, siger Dades-topchef Boris Nørgaard Kjeldsen i en pressemeddelelse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125