23948sdkhjf

121-årig byskole får nyt liv

Vester Skole i Middelfart bliver opgraderet for 32 millioner

Moderne læringsrum, fleksible rammer og mere plads til innovativ undervisning. Elever og lærere kan se frem til nye og forbedrede faciliteter, når Vestre Skoles historiske rammer centralt i Middelfart by får nu en tiltrængt opgradering. 

Det står klart efter Skoleudvalget i Middelfart Kommune netop har godkendt planerne om at sætte gang i en renovering af skolen. Der bliver tale om en markant opgradering af lokaler, indretning og udearealer. 

I renoveringsplanen er der afsat 31,125 mio. kr. til skoleanlæg plus 1,5 mio. kr. til udearealerne ved skolen. 

Skolens indretning og den konkrete udformning, vil blive planlagt i detaljen i takt med, at der i løbet af efteråret 2019 indgås kontrakter med rådgivere og entreprenører på projektet. Byggeriet forventes påbegyndt i sommeren 2020. 

I forlængelse af opgraderingen af de fysiske rammer samles Middelfart Musikskoles aktiviteter og kommunens 10. klassestilbud på Vestre Skole, som efter planen skal summe af liv. Også efter skoletid.  

En del af planen er også, at skolens faciliteter i højere grad vil kunne anvendes af foreninger, kulturudbydere og aftenskoler, og at der som hidtil vil være FabLab på skolen. Skolen skal dermed blive et naturligt samlingssted i byen.

 

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109