23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Bunch Bygningsfysik, Niras og SMAK

Bunch Bygningsfysik
Lasse Flindt Kristiansen, 44 år, er ansat som projektleder og civilingeniør i rådgivningsvirksomheden Bunch Bygningsfysik, der beskæftiger sig med indeklima, fugt, statik, brand og klimaskærm.

Lasse er uddannet tømrer, bygnings- og konstruktionsingeniør og petroleumsingeniør på Danmarks Tekniske Universitet og har tidligere arbejdet som selvstændig tømrermester og bygningsingeniør i 15 år.

Senest kommer han fra en lignende stilling i Rambøll, hvor han har udviklet sine kompetencer inden for konstruktionsberegninger.

Niras
Mads Meldhedegaard, 34 år, er ansat som tekniker hos Niras, hvor han skal udføre forureningsundersøgelser og prøvetagninger i forbindelse med forureningsundersøgelser i Danmark og Sverige.

Som maskinmester kan Mads se frem til en maskinpark af Danmarks største Geoprober (prøvetagningsmaskiner), hvor den største måler 4,75 m, vejer 3,5 ton og har kraft nok til at komme 50 m ned i undergrunden.

Mads indgår i Niras’ teknikker- og Geoprobe-team, der udfører forureningsprøver ved hjælp af Geoprobe ®-systemet, som er et samlet prøveudtagningskoncept udviklet i USA.

SMAK
Dorte Alber, tidligere lektor, er pr. 1. august ansat som chefkonsulent i SMAK.

Dorte har mange års erfaring som proces- og projektleder under RULL-programmet ved Børn & Unge, Aarhus. Hun bliver derfor ansvarlig for at udvikle og styrke SMAKs tværfaglige udviklingsprojekter- og processer, og vil som chefkonsulent være med til at udfolde SMAKs visioner om at skabe differentierede lærings- og arbejdsmiljøer.

Gennem 10 år som offentlig bygherre har Dorte opbygget bred erfaring med at sikre klare organisationer, samarbejder og beslutningsprocesser omkring anlægsprojekter. Dorte er derfor vant til at håndtere og tilrettelægge komplekse projektorganisationer og samarbejdet mellem offentlige bygherrer og private samarbejdspartnere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.22