23948sdkhjf

Rådgivende ingeniører udvider ejerkredsen

I år er det 30 år siden, Drias Rådgivende Ingeniører A/S blev grundlagt, og efter 5 år som eneejer har ejer Morten Veibel Kristiansen valgt at inddrage to ledende medarbejdere i ejerkredsen.

De to nye ansigter i ejerkredsen har været i virksomheden i en årrække. Jane Moldt Baskjær har været ansat i Drias siden 2014. Til daglig arbejder hun som senior projektleder, brandrådgiver og teamleder. Heinrich Edvardsen har været ansat i Drias siden 2012, og han arbejder i dag som senior projektleder.

De overtager nu hver 15% af aktierne i Drias.

- Jeg glæder mig over, at Jane og Heinrich vil være med til at forme Drias i fremtiden, og jeg glæder mig til at dele det ansvar, og ikke mindst de glæder og udfordringer, det giver at drive virksomhed, siger Morten Veibel Kristiansen.

Morten Veibel Kristiansen fortsætter som både administrerende direktør og hovedaktionær.

Sund udvikling
Drias har været igennem en sund udvikling i den seneste årrække. En kombination af organisk vækst, økonomisk konsolidering og en kontinuerlig udvikling af organisationen har skabt en solid platform for Drias’ fremtid. Med udnævnelsen af to nye partnere tages nogle af de næste skridt i udviklingen af Drias.

I 2019 fejrer Drias jubilæum. Samtidig er det 15 år siden, at Morten Veibel Kristiansen startede som konstruktionsingeniør i firmaet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125