23948sdkhjf

Paulsen-bagmand starter nyt entreprenørselskab

Siden Byggeselskabet Paulsen i 2016 etablerede et lokalkontor i Randers, har selskabet haft en solid vækst i entrepriser inden for erhvervsbyggeri, detailbutikker og boligbyggeri. 

Nu starter direktør for moderselskabet i Them, Christian Ringsted Paulsen, og direktør for afdelingen i Randers, Jacob Riis Sørensen, så en ny entreprenørvirksomhed sammen i Randers. Navnet er Erhverv og Bolig Byg A/S, og adressen er den samme som hidtil på Haraldsvej. Det ejes ligeligt af de to bagmænd. 

- Vores strategi med at åbne kontor i Randers, sikre lokalt fodfæste og være tæt på kunderne, har båret frugt, og afdelingen har nu en størrelse og et potentiale, som gør det naturligt for mig at tilbyde Jacob et medejerskab, siger Christian Paulsen og fortsætter: 

- Vi skal fortsat, gennem vores lokale netværk og som en lokal entreprenør, kunne løfte større byggerier i Østjylland. Dette i samarbejde med lokale håndværkere i byen, samt vore eksisterende samarbejdspartnere i Midt- og Østjylland. 

Målet er en omsætning på 200 mio. kr.
Efter etableringen af Erhverv og Bolig Byg bliver igangværende entrepriser færdiggjort i Byggeselskabet Paulsen, mens nye ordrer så vidt muligt lægges i det nye, fællesejede selskab.

Der kan jo forekommer krav fra bygherre til referencer og flere års regnskaber der kan resultere i at ordre lægges i Byggeselskabet Paulsen, og så finder vi også ud af det, lyder det fra Christian Ringsted Paulsen til Licitationen

Han suppleres af medejeren: 

- Vi vil bygge det (Erhverv og Bolig Byg, red.) op i takt med, at ordrerne kommer ind, forklarer Jacob Riis Sørensen til Licitationen. 

Forretningsplanen for det nye selskab er på plads. 

- Målet er, at der skal 170 - 200 mio. kr. i omsætning over tid. Det svarer meget godt til det, der er i dag i Byggeselskabet Paulsens østjyske afdeling, forklarer Jacob Riis Sørensen til Licitationen. 

Deler Jylland imellem sig
Geografisk vil Erhverv og Bolig Byg fokusere på sit lokalområde i Midt- og Nordjylland, mens Byggeselskabet Paulsen fortsat vil være fokuseret på resten af landet. 

- Der er slået en streg på kortet med en fordeling. Men, hvis en kunde henvender sig, vil det i praksis fungere sådan, at Christian og jeg vurderer, hvem der bedst kan klare opgaven, forklarer Jacob Riis Sørensen. 

Han tilføjer, at der over tid ikke vil være noget formelt samarbejde mellem Erhverv & Bolig Byg og Byggeselskabet Paulsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14