23948sdkhjf

- Vi splitter det hele ad

Hørsholm-entreprenør skyder totalrenovering af 199 kædehuse i Albertslund i gang

Nye vinduer, facader, køkkener, gulve, elinstallationer og tage. Det er blot nogle af de forbedringer, som beboerne i boligforeningen Bo-Vests kædehuse i afdeling 06 Vest i Albertslund kan se frem til, når deres boliger er færdigrenoverede. 

Skou Gruppen har nu taget hun på den gennemgribende renovering af de i alt 199 almene kædehuse på den Københavnske Vestegn. Det skriver den Hørsholm-baserede byggevirksomhed på sin hjemmeside. 

- Vi splitter det hele ad. Kun skelettet kommer til at stå tilbage, lyder det fra Jimmi Klitgaard Pedersen, der er byggeleder for Skou Gruppen, som har en storentreprise på renoveringsprojektet. 

Renoveringen af de mange boliger er en del af et større projekt, der skal sikre energioptimering af cirka 458 boliger i Albertslund Vest. Arkitema Architects er totalrådgiver på hele renoveringsprojektet af de 458 boliger. 

Skou Gruppen er ansvarlig for tømrer-, murer-, køkken-, el- og gasbetonarbejde, og har i øjeblikket mellem 20 og 40 mand på byggepladsen hver dag. 

- Som at få et helt nyt hus
Beboerne kan ikke kun se frem til nye boligelementer. Renoveringen har nemlig først og fremmest til formål at energioptimere kædehusene, der blev opført i 1960’erne. 

Det betyder blandt andet, at boligernes gamle vinduer udskiftes med moderne termoruder, og at krybekældrene nedlægges til fordel for et isolerende terrændæk. 

- Det vil helt klart kunne mærkes positivt på varmeregningerne. For beboerne bliver det som at få et helt nyt hus, siger Jimmi Klitgaard Pedersen. 

Renovering kører i 60 husstandene ad gangen. Når boligerne står færdige, flytter familierne ind igen, og renoveringen ruller videre til de næste 60 gårdhuse. 

Skou Gruppens arbejde forventes at være færdigt i løbet af 2021, og kontraktsummen er på 68 mio. kr.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14