23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Hundsbæk & Henriksen, Domea, Anton Knudsen Egtved, Assens Murer- og Entreprenørforretning, Bladt Industries, H.P. Ståltag ApS og H+ Arkitekter

Hundsbæk & Henriksen
Kathrine Skonberg, teknisk designer, er ansat hos Hundsbæk & Henriksen A/S, Horsens afdeling. Kathrine har erfaring fra. blandt andre Dansk Boligbeton samt bred erfaring med administrativt arbejde generelt.

Domea
Henning Winther, 46 år, er ansat som som boligsocial områdechef i den almene boligafdeling Gadehavegård i Høje-Taastrup.

Henning er uddannet cand.it fra Aarhus Universitet samt Diplom i Ledelse fra VIAUC, og han er i gang med en Master i offentlig ledelse.

Han kommer fra en stilling som specialkonsulent og har tidligere haft ansvaret for ledelse af den boligsociale indsats i Gellerupparken i Brabrand Boligforening ved Aarhus.

Stillingen som boligsocial områdechef indebærer bl.a. ansvar for at understøtte det byudviklingsprojekt, der skal genoprette og udvikle området til en attraktiv bydel med blandet beboersammensætning. Samtidig skal Henning Winther sikre sammenhæng mellem de lokale boligsociale indsatser og de langsigtede politiske initiativer.

Anton Knudsen Egtved
Jens Lassen er indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Anton Knudsen, der dog forbliver i bestyrelsen hos Anton Knudsen Egtved A/S (kilde: CVR). 

Assens Murer- og Entreprenørforretning
Claus Peter Jørgensen er indtrådt i direktionen, mens Jacob Sestrup Lundgaard er indtrådt i bestyrelsen hos Assens Murer- og Entreprenørforretning A/S (kilde: CVR).

Bladt Industries
Anne Gammelgaard Kaptain er indtrådt i direktionen hos Bladt Industries A/S (kilde: CVR). 

H.P. Ståltag ApS
Morten Bech Jørgensen er indtrådt i direktionen i stedet for Per Warming hos H.P. Ståltag ApS (kilde: CVR). 

H+ Arkitekter 
Sammy Kiraz er indtrådt i bestyrelsen hos H+ Arkitekter A/S (kilde: CVR).








Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125