23948sdkhjf

Vinduesfabrik har succes med større byggeprojekter - skal bruge en snes nye folk

Forårssolen skinner på vinduesproducenten Krone Vinduer. Normalt har den nordjyske vinduesproducent højsæson når året går på hæld, men netop giver succes med standardvinduer til større byggeprojekter travlhed. 

Over de sidste par år har virksomheden strømlinet produktionsapparatet. Dels gennem opkøb, dels via investeringer i ekstra bygninger og produktionsmetoder. 

Nu er tiden kommet til flere medarbejdere i produktionen, som trods ny teknologi stadigvæk er virksomhedens største aktiv. 

- Vi har optimeret alt det vi kan på processer og maskinsiden, nu skal vi bruge flere hænder. Gerne personer med kendskab til vinduesproduktion og hænderne skruet godt på, siger Robert Krogh, produktionschef hos Krone Vinduer, i en pressemeddelelse. 

I produktionen ventes der at komme op til 20 nye medarbejdere I første omgang. Det forestående rykind af nye produktionsmedarbejdere står ikke alene 

- Samtidig søger vi en salgselev til kontoret og en udekørende projektsælger til Sjælland/Sverige, fortæller Thorkil Søndergaard Lorentzen, marketingansvarlige ved Krone Vinduer, til Wood Supply.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125