23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Moe og Beckers

Moe
Jakob Kirkegaard, civilingeniør, er ansat som projektchef | Veje, Stier & Pladser til Infrastruktur i København hos Moe Rådgivende Ingeniører.

Jakob har 22 års erfaring, de seneste tre år som fagchef hos MT Højgaard. Jakob skal bidrage til at målrette Moes ydelser til entreprenørernes krav og ønsker.

Stefan Sommer, civilingeniør, er ansat som projektchef | Infrastruktur til Fredericia. Stefan har 18 års erfaring, de seneste 17 år som specialist og projektleder hos Sweco Danmark A/S. Stefan er desuden specialist inden for hydraulisk modellering. Stefan skal arbejde som projektleder inden for anlægsprojekter som byggemodninger, regnvandsbassiner og kloaksaneringsopgaver i byer samt planlægnings- og klimatilpasningsopgaver. 

Torben Brandt Nielsen, elinstallatør, er ansat som projektchef | Byggeri til Aalborg. Torben har 32 års erfaring, de seneste 14 år som en af indehaverne ved Frandsen & Søndergaard rådgivende ingeniører. Han har arbejdet med projektledelse, bygherrerådgivning, projektering af elinstallationer samt byggeledelse og fagtilsyn. Torben skal bidrage med sin store erfaring inden for forskellige former for nybyggeri og renovering af boliger, undervisnings- og plejebyggeri samt forsvaret.

Beckers
Morten Bodilsen, 42 år, er ansat som salgschef for Beskers Professionel, en del af Tikkurila koncernen, der også indbefatter Tikkurila Industries og Iso Paint.

Morten har stor erfaring med salg og rådgivning over for professionelle malere og har været i byggebranchen siden 1998. Senest som key account manager i Sigma Coatings, der senere blev en del af PPG Industries.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109