23948sdkhjf

NCC-renovering giver plads til ministre og deres embedsfolk

NCC Renovering afrunder to års arbejde i København. 

Den karakteristiske bygning Overformynderiet på Holmens Kanal 20 er blevet omdannet til moderne kontorer, som skal huse to ministre og deres embedsmænd. 

Totalentreprisen om den indvendige renovering af Overformynderibygningen blev afleveret onsdag den 26. marts. Det uden fejl og mangler, oplyser Bygningsstyrelsen i en pressemeddelelse. 

Forud for det er gået knap to års arbejde på en kompleks indvendig renoveringsopgave, hvor eksempelvis kvaliteten af den beton, som bygningen er opført af, og skævheder i bygningen har skabt udfordringer for projektet.

Renoveringen har bestået af ombygning, modernisering og istandsættelse af eksi-sterende kontorfaciliteter, og etablering af nye kontor- og mødefaciliteter samt mini-sterfaciliteter. Endelig er der installeret nye tekniske installationer for at skabe bedre indeklima på de cirka 8.000 kvm fordelt på syv etager inklusive kælder.  

16.000 kvm gulv og loft gennem 2,5 meter port
En særlig udfordring har været den trange plads og de vanskelige adgangsforhold. Mere end 8.000 kvm gulve og lige så mange kvm loftsplader er undervejs blevet bugseret ind gennem den kun 2,5 meter brede port. 

- Det er en fornøjelse at modtage et mangelfrit projekt og renoveringen her er et glimrende eksempel på, at det sagtens kan lade sig gøre at gennemføre selv komplekse renoveringsprojekter i en totalentreprise – og med succes, siger vicedirektør i Bygningsstyrelsen, Signe Primdal Lyndrup, i pressemeddelelsen. 

Til maj flytter Beskæftigelsesministeriet og Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet så ind. Ministerierne skal dele bygningens etager mellem sig og dele mødefaciliteter i stueetagen og have fælles kantine. 

Kontoretagerne flettes sammen med et nyt fællesrum i form af café- og loungeområder og mødelokaler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173