23948sdkhjf

Dansk Autoværn skifter navn

Virksomheden tager konsekvensen af flere forretningsområder og hedder nu DAV Nordic A/S

Dansk Autoværn A/S fra Silkeborg har siden etableringen i 1918 udviklet sig fra at sælge og producere autoværn til nu at have tre forretningsområder.

Det tager virksomheden konsekvensen af og ændrer navn til DAV Nordic A/S.

- Virksomheden har i dag en række forretningsområder både indenfor anlæg og byggeri, og derfor er det en naturlig udvikling at ændre navnet, udtaler adm. direktør, Ulrik Toft Marcussen i en pressemeddelelse.

Opfandt autoværnet
Virksomhedens stifter, murermester Svend Aage Rasmussen, opfandt autoværnet i begyndelsen af 1930’erne, men i dag opererer Silkeborg-virksomheden inden for både trafiksikkerhed, støjdæmpning og stål til byggeriet.

Samtidig er DAV Nordic også navnet på selskabet svenske afdeling.

- Vi ønsker et navn som ikke kun signalerer autoværn. Dav Nordic er også navnet på vores svenske afdeling, og det har hele tiden været vores langsigtede plan, at vi skulle hedde det samme, udtaler Ulrik Toft Marcussen.

Dav Nordic har endnu ikke offentliggjort regnskab for 2019, men forudser, at det bliver det største regnskab i virksomhedens 90-årige historie.

Virksomheden oplyser i pressemeddelelsen, at der har været stor ordretilgang og medarbejderstaben er øget både inden for tekniske kompetencer og projektledelse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.344