23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Industriens Pension, Eurodan-huse, Bygma, Pedersen og Dalsgaard ApS, Outercore ApS, Moland Byggevarer A/S, Pro-Bro ApS, Frederiksværk Total-Byg A/S og Ib Andersen VVS A/S

Industriens Pension
Jan Østergaard, der er chef for unoterede investeringer i Industriens Pension, fylder 60 år mandag den 1. april.

Jan Østergaard er uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet og har været chef for unoterede investeringer i Industriens Pension siden 2015.

Han har siden 1998 været en del af ledelsen på investeringsområdet i Industriens Pension, og i denne snart 21-årige periode har pensionsselskabet leveret et gennemsnitligt årligt afkast for den samlede portefølje på cirka 8 pct.

Jan Østergaard skød karrieren i gang som porteføljemanager i Andelsbanken i 1986, og i 1988 blev han økonom og senere cheføkonom i Byggeriets Realkreditfond, der er i dag er Jyske Realkredit.

I 1998 blev han ansat i Industriens Pension, hvor han fik til opgave at opbygge en selvstændig investeringsfunktion i det dengang unge pensionsselskab.

Jan Østergaard blev siden hen investeringsdirektør og en del af ledelsen i Industriens Pension. Han stod i spidsen for en tidlig satsning på unoterede investeringer i infrastruktur, private equity og ejendomme, og det viste sig at være en rigtig god idé.

De unoterede investeringer har gennem årene ydet markante positive bidrag til det samlede afkast, og i 2015 var området blevet så stort, at det blev skilt ud i en selvstændig afdeling med Jan Østergaard som chef.

Industriens Pension har over 400.000 medlemmer og investeringsaktiver for 172 mia. kr. 

Eurodan-huse
Direktionssekretær Lone Bæk Andersen, har 25-års-jubilæum hos Eurodan-huse i dag den 1. april.

Hun tiltrådte som såkaldt ung i arbejde hos Eurodan-huse i Rødekro d. 1. april 1994, og blev kort derefter forfremmet til direktionssekretær, en titel hun har bestridt lige siden i arbejde hos eurodan-huse i Rødekro den 1. april 1994, og blev kort derefter forfremmet til direktionssekretær, en titel hun har bestridt lige siden.

Bygma
Helle Lund Veile, der er sælger i Bygma Kolding, kan fejre 25 års jubilæum i dag den 1. april.

Hun er uddannet i en farvehandel i Odense, og efter nogle år i anden virksomhed, kom hun til Bygma Kolding. Dengang hed virksomheden Grønborgs Tømmerhandel og havde byggemarked på havnen i Kolding.

For otte år siden skiftede Helle Lund Veile over til Proffcentret i Bygma Kolding. Hun arbejder stadig med maling, men har nu også fået ansvar for arbejdsbeklædning.

Også i dag kan Heine Holm Pedersen, der er key account manager i Bygma Aars, fejre 25 års jubilæum i Bygma-kæden.

Han blev udlært som reservedelsekspedient hos Mercedes/Mitsubishi i Aars og aftjente derefter sin værnepligt i Aalborg. Han vendte tilbage til sin gamle arbejdsgiver, men på grund af nedadgående konjunkturer, måtte Heine Holm Pedersen snart se sig om efter anden beskæftigelse. Valget faldt på trælasthandelen Chr. Hjortkær, som i dag hedder Bygma Aars.

Han startede med at pinde træ op til tørring i tørreovne; fordi virksomheden en del kunder til møbelindustrien.

Senere kom Heine Holm Pedersen i ekspeditionen, hvor han både var indkøber og ekspedient og stod i en periode også for lageret og kørslen. 

Pedersen og Dalsgaard ApS
Maria Louise Søndergaard Pedersen er indtrådt i direktionen i stedet for Egon Pedersen hos den fynske byggevirksomhed Pedersen og Dalsgaard ApS ifølge cvr-registret.

Samtidig er Kenneth Hvid Søndergaard indtrådt som formand for bestyrelsen, mens Egon Pedersen er udtrådt af bestyrelsen

Outercore ApS
Peter Skjeldborg Olafsen er ifølge cvr-registret indtrådt som adm. direktør hos byggevareproducenten Outercore ApS i stedet for Søren Bendt, mens Morten Bitsch Janik er udtrådt af direktionen hos Outercore ApS.

Samtidig er Morten Bitsch Janik indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Bertel Gantriis, der dog forbliver i bestyrelsen (kilde CVR).

Moland Byggevarer A/S
Emil Linderoth Østergaard og Søren Linderoth Østergaard er indtrådt i bestyrelserne hos Moland Byggevarer A/S og Wimex ApS, mens Erik Bach og Klaus Pedersen er udtrådt af bestyrelserne ifølge cvr-registret.

Moland Byggevarer A/S er leverandør af trægulve, vinylgulve, træpleje, isolering, gips/stål og porebeton.

Pro-Bro ApS
Rune Lund Bendixen er ifølge cvr-registret indtrådt i direktionen i stedet for Rikke Lund Bendixen hos Pro-Bro ApS.

Pro-Bro ApS producerer broer og terrasser. 

Frederiksværk Total-Byg A/S
John Eriksen er indtrådt i direktionen i stedet for Erik Bandelow Winther hos den nordsjællandske byggevirksomhed Frederiksværk Total-Byg A/S ifølge cvr-registret.

Samtidig er Mark Nylander Hansen udnævnt til formand for bestyrelsen i stedet for Tom Heinrich Sørensen, der dog forbliver i bestyrelsen. Claus Frederik Wedel-Heinen er indtrådt i bestyrelsen, mens Karsten Sylvest Andreasen er udtrådt af bestyrelsen. 

Ib Andersen VVS A/S
Pia Damsgaard Nielsen er indtrådt i bestyrelsen hos Ib Andersen VVS A/S ifølge cvr-registret. Ved en fejl fik vi desværre skrevet i torsdags, at hun var udtrådt.

Ib Andersen VVS A/S er en nordjysk vvs-installatør.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125