23948sdkhjf

GSV lukker opkøb og siger farvel til direktør

Konkurrencestyrelsen har nu godkendt G.S.V. Materieludlejning A/S’ opkøb af Ramirent gruppens danske udlejningsvirksomhed. Dermed kan den egentlige integration af virksomhederne begynde. 

- Vores kunder får nye muligheder inden for blandt andet småmateriel og byggepladsløsninger. Samtidig begynder vi arbejdet med at skabe den nødvendige synergi mellem vores organisationer, siger Dan Vorsholt, der fortsætter som administrerende direktør i G.S.V, i en pressemeddelelse.

G.S.V. indgik aftalen med Ramirent Group om at overtage den danske forretning den 3. december sidste år.

Opkøbet, der er det fjerde på fire år, styrker udlejningsfirmaets position på markedet for byggeri, anlæg, industrien og det offentlige. Hvor G.S.V.s før opkøbet var større projekter og landsdækkende service, havde Ramirent afdelinger over hele Danmark med force inden for professionel servicering af kunder der lejer mindre og småt materiel i de lokale afdelinger. 

Farvel til Ramirents direktør
Ramirent Danmarks direktør siden 2014, André Bakke, fratræder efter gensidig overensstemmelse i forbindelse med godkendelsen. 

- Vi takker André Bakke og hans team for en stærk turnaround der er foregået de seneste år i Ramirent, samt en stærk indsats og et tæt samarbejde under hele opkøbet, siger Dan Vorsholt.

Det er kapitalfonden CataCap, der ejer G.S.V. nu også Ramirent.

Fakta: Det nye GSV

  • Det nye GSV kommer til at bestå af mere end 520 medarbejdere
  • Omsætningen runder 1,1 milliard
  • GSV går fra 16 til 30 lokationer fordelt i hele landet
  • Virksomheden kommer til at råde over 28.000 udlejningsenheder

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109