23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Hoffmann, Niras, Sweco og Frøslev Træ

Hoffmann
Torben Bjørk Nielsen, adm. direktør, Hoffmann A/S, fyldte 50 år i går.

Torben Bjørk Nielsen har mere end 30 års erfaring fra byggebranchen, hvor han som uddannet bygningsingeniør i 1984 fik job som byggeleder hos entreprenøren Kay Wilhelmsen.

Siden fulgte ansættelser som blandt andet pladschef og afdelingsleder hos entreprenørvirksomheden Armton, der siden blev opkøbt af svenske NCC. Her fulgte Torben Bjørn Nielsen med, hvor han hastigt steg i graderne til blandt andet direktør for NCC Danmarks byggeaktiviteter i Østdanmark.

I 2002 rykkede han så til en stilling som regionsdirektør i entreprenørvirksomheden Hoffmann, der nogle år forinden var blevet en del af den norske entreprenørkoncern Veidekke.

Allerede i 2003 blev han så adm. direktør for Hoffmann A/S, hvor han i dag også er en del af Veidekkes udvidede koncernledelse.

Niras
Thomas Jensen, 40 år, er ansat som afdelingsleder i Niras. Thomas er uddannet elektriker og diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i København. De seneste år har han arbejdet i Rambøll som projektchef på området for vand- og spildevandsbehandling med primært fokus på renseanlæg - både nationalt og internationalt.

I 2010 blev Thomas kåret som årets unge rådgiver i Europa (EFCA YP) med et projekt omkring energi- og procesoptimering af forsyningssektoren i Lolland Forsyning. Siden var han med til at starte Orbicons kontor i Grønland i 2011. For Niras skal Thomas nu stille sig i spidsen for en nyoprettet afdeling og dermed sikre fortsat vækst inden for rådgivning om renseanlæg og spildevand i forsyningssektoren såvel som i industrien.

Sweco
Camilla Hvid, 32 år, er ansat som ingeniør/landskabsarkitekt i vand- og energiafdelingen på Swecos kontor i Ørestad. Camilla og uddannet diplomingeniør fra DTU efterfulgt af en Master i Landskabsarkitektur fra KU Science.

Hos Sweco skal Camilla rådgive inden for klimatilpasning, LAR og regnvandshåndtering samt byrums- og landskabsdesign med fokus på æstetik, funktionalitet og bæredygtighed i projekterne.

Camilla kommer fra en stilling som ingeniør/landskabsarkitekt og DGNB-konsulent hos Rambøll, hvor hun bl.a. udarbejdede landskabsbaserede regnvandsløsninger og skybrudsmasterplaner for byer som København og New York City.

Anette Rahbek, 43 år, er ansat som tilbudskoordinator i vand- og energiafdelingen på Swecos kontor i Ørestad. Anette er uddannet industriel designer og arkitekt.

Hos Sweco skal Anette varetage afdelingens tilbudskoordinering, der bl.a. omfatter akkvisition, udbudsportaler, grafisk fremstilling og tekstproduktion.

Anette kommer fra en stilling som tilbudskoordinator hos Gottlieb Paludan Architects, hvor hun arbejdede inden for det samme felt.

Frøslev Træ
Jacob Poulsen, projektkonsulent, er ansat hos træproducenten Frøslev Træ A/S. Jacob Poulsen har arbejdet i byggebranchen i 30 år, hvor han startede som håndværker for senere at varetage en række stillinger som produktionstekniker og projektleder i virksomheder som Velfac og Rationel Vinduer.

Jacob Poulsen er uddannet trætekniker (1993-1995) og kommer fra en stilling som nordisk salgschef hos VTI - Vinderup Træindustri A/S.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143