23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Hoffmann, Sanistål og V2C Udvikling

Hoffmann A/S
Adm. direktør Torben Bjørk Nielsen, Hoffmann A/S, fylder 60 år i dag den 19. marts.

Torben Bjørk Nielsen har mere end 30 års erfaring fra byggebranchen, hvor han som uddannet bygningsingeniør i 1984 fik job som byggeleder hos entreprenøren Kay Wilhelmsen.

Siden fulgte ansættelser som blandt andet pladschef og afdelingsleder hos entreprenørvirksomheden Armton, der siden blev opkøbt af svenske NCC. Her steg Torben Bjørn Nielsen hastigt steg i graderne til blandt andet direktør for NCC Danmarks byggeaktiviteter i Østdanmark.

I 2002 rykkede han så til en stilling som regionsdirektør i entreprenørvirksomheden Hoffmann, der nogle år forinden var blevet en del af den norske entreprenørkoncern Veidekke.

Allerede i 2003 blev han så adm. direktør for Hoffmann A/S, hvor han i dag også er en del af Veidekkes udvidede koncernledelse.

Sanistål
Christian B. Lund, adm. direktør i Sanistål, fylder 60 år i morgen, den 20. marts.

Han er uddannet civilingeniør fra DTU, og udviklede i 1986 et af de første 3D CAD systemer i Danmark, og hans karriere tog sit udspring fra en række IT- og teknologivirksomheder. I 1996-98 var han således CEO for Berendsen Components Group og i 1998-2001 CEO for søstervirksomheden Berendsen PMC Europe. I 2001 rykkede han til Aalborg og blev koncerndirektør i Sanistål med ansvar for udviklingen af en ny strategi og organisationsstruktur samt salg, e-handel og product management. I 2004 fulgte udnævnelsen til adm. direktør for Sanistål koncernen.

Christian B. Lund er formand for DI-Handel, medlem af DI’s hovedbestyrelse og blandt andet bestyrelsesmedlem i Dansk Arbejdsgiverforening.

V2C Udvikling
Amir Nuspahic, 34 år, bliver partner og direktør i en nyoprettet stilling i V2C Udvikling, et søsterselskab til V2C. De sidste tre år har Amir været udviklingschef i FB Gruppen. Han har tidligere været 12 år i Spæncom, senest som salgsleder for det sjællandske marked.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156