23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Dansk Byggeri, Nytech Isolering, Rockwool, Gundsø Entreprenør Forretning, Larsen og Tamborg og Poul Sejer Nielsen EL

Dansk Byggeri
Louise Pihl, underdirektør i Dansk Byggeri, fylder 50 år i dag, mandag 18. marts.

Louise Pihl er cand.scient.pol og kom til Dansk Byggeri i 2005 fra DA. De seneste fire år har hun været underdirektør med ansvar for Dansk Byggeris arbejdsmarkeds- og uddannelsespolitik samt analyseafdelingen og Dansk Byggeris ni regionale bestyrelser.

Louise Pihl har i mange år været med til at sætte erhvervsuddannelserne på dagsordenen, og står blandt andet bag initiativet Byggeriets Kvinderåd, der har arbejdet for at få flere kvinder til at søge uddannelse og karriere i bygge- og anlægsbranchen.

Fritiden tilbringer hun med familie og venner, og på posten som bestyrelsesformand for Fonden Motorfabrikken Marstal, der har til formål at genskabe livet på havnen i Marstal, hvor hun er født og opvokset.

Nytech Isolering
Morten Vendelbo Jepsen, 32 år, er ansat som salgschef i Nytech Isolering. Oprindeligt er Morten Vendelbo Jepsen uddannet bygningssnedker og bygningskonstruktør med speciale i jura. Han kommer fra en stilling som salgschef i Dansk Isolering.

Rockwool
Heidi Hersom er indtrådt i bestyrelsen, mens Niels Christian von Lüttichau Jølck og Anette Zinklar Zinglersen er udtrådt af bestyrelsen hos Rockwool A/S (kilde: CVR).

Gundsø Entreprenør Forretning
Jesper Nobel Vesterlyng er indtrådt som administrerende direktør hos Gundsø Entreprenør Forretning A/S. Samtidig er René Leif Vesterlyng udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Larsen og Tamborg
Line Møller Holm Kristensen udnævnt til bestyrelsesformand hos Larsen og Tamborg A/S (kilde: CVR).

Poul Sejer Nielsen EL
Mikkel Hein Gulbæk Jensen er indtrådt som administrerende direktør i stedet for Michael Hagelund Madsen hos Poul Sejer Nielsen EL ApS (kilde: CVR).

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125