23948sdkhjf

Aarhus-arkitekter udvider ejerkredsen

Partnerkredsen hos Cubo Arkitekter har fået endnu et medlem. Det er Torben Schytt, som er blevet optaget i forbindelse med det igangværende generationsskifte. 

Torben Schytt er 50 år og uddannet Bygningskonstruktør i 1994. Han har været ansat i Cubo i en lang årrække og har været en cen­tral medarbejder på tegnestuens større offentlige undervisnings- og forskningsbyggerier. Derigennem han opnået ledelsesmæssige kompetencer og stor erfaring med håndtering af store pro­jekter. 

Udvidelsen af partnerkredsen sker med fokus på at styrke den projektmæssige og den administrative ledelse af tegnestuen. 

Ejerkredsen i Cubo blev i 2014 udvidet fra de oprindelige fire ejere, Peter Dalsgaard, Bo Lautrup, Lars Juel Thiis og Ib Valdemar til også at omfatte med Søren Marxen, Sune Nielsen, Per Ravn og Rune Riis. Siden er Ib Valdemar udtrådt af den daglige ledelse. 

Cubo håndterer i dag en bred vifte af projekter, dog med et særligt fokus på sundhedssektoren, uddannelses- og forskningsbyggeri samt kulturbyggeri i indland og udland. I dag er det 60 medarbejdere.

Læs mere om: Cubo
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109