23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Sweco, Cubo Arkitekter og Globe Malerfirma

Sweco
Sandra Klinge er ansat som ingeniør i vand- og energiafdelingen på Swecos kontor i Kolding. Sandra er 30 år og nyuddannet bygningsingeniør med speciale i afløbsteknik fra Syddansk Universitet i Odense.

Sandra har gennemført sit praktikforløb hos forsyningsselskabet BlueKolding, hvor hun bl.a. arbejdede med sanerings- og klimatilpasningsprojekter.

Hos Sweco skal Sandra arbejde med projektering og dimensionering af afløbstekniske projekter, herunder udføre hydrauliske beregninger samt assistere i tilsynsfasen.

Ronny Martin Sonne er ansat som seniorprojektleder i vand- og energiafdelingen på Swecos kontor i Ørestad. Ronny er 63 år og uddannet maskiningeniør.

Hos Sweco skal Ronny varetage projekt- og byggeledelse samt tilsyn på energi- og fjernvarmeforsyningsprojekter.

Ronny kommer fra en stilling som projekt- og byggeleder hos Rambøll, hvor han arbejdede inden for det samme felt.

Cubo Arkitekter
Torben Schytt, 50 år og uddannet bygningskon-struktør i 1994, optages i partnerkredsen hos Cubo Arkitekter A/S i forbindelse med det igangværende generationsskifte.

Cubos ejerkreds blev i 2014 udvidet fra de oprindelige 4 ejere, Peter Dalsgaard, Bo Lautrup, Lars Juel Thiis og Ib Valdemar med Søren Marxen, Sune Nielsen, Per Ravn og Rune Riis. Ib Valdemar er siden udtrådt af den daglige ledelse.

Schytt har været ansat i Cubo i en lang årrække og har været en central medarbejder på tegnestuens større offentlige undervisnings- og forskningsbyggerier. Schytt har derigennem opnået særlige ledelsesmæssige kompetencer og stor erfaring med håndtering af store projekter. Udvidelsen af partnerkredsen sker med fokus på at styrke den projektmæssige og den administrative ledelse af tegnestuen.

Globe Malerfirma
Globe Malerfirma A/S har foretaget en ændring i ledelsen. Medejer Annette Thomsen er ny direktør efter Per Thomsen, der fortsætter i en nyoprettet stilling som markedschef.

Baggrunden for ændringen er dels en beslutning om at styrke driften i virksomhedens afdelinger, dels at styrke salgsindsatsen på landsplan.

Globe Malerfirma A/S beskæftiger cirka 100 faglærte bygningsmalere og er i dag et af Danmarks største familieejede malerfirmaer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141