23948sdkhjf

Skarpe nyheder fra nordjysk maskinproducent

Hydrema runder 60 år i topform og sender to nye maskiner og et nyt overvågningssystem på markedet

Det kommer til at foregå med alt andet end nordjysk beskedenhed, når Hydrema rykker ind på Bauma 2019 i München fra den 8. til den 14. april. Danmarks eneste producent af store entreprenørmaskiner har ifølge en udsendt pressemeddelelse to nye maskiner med på den 450 kvadratmeter store messestand, og tillige lancerer fabrikken et nyt telematik-system til avanceret data-opsamling fra maskiner.

- Hydrema fylder 60 år i år, og så er det jo rart at kunne benytte verdens største entreprenørudstilling til at vise, at vi er mere levende og fulde af visioner end nogensinde tidligere. Hydrema er således en af de første producenter til at lancere en lille maskine med Stage V-motor. Vi er faktisk forud for fremtiden. Der er nemlig først krav om, at Stage V skal være virkelighed fra 2020, fortæller adm. Jan Werner Jensen i presseudmeldingen.

Ind i nyt segment
Det store dækken er trukket hen over Hydrema-nyhederne, indtil Bauma åbner mandag 8. april. Fabrikken med hovedafdeling i Støvring i Nordjylland har besluttet, at det skal være tys-tys, hvad nyhederne præcist er. Jan Werner Jensen vil dog godt afsløre, at den mest markante af maskinnyhederne bringer Hydrema ind i et nyt segment, hvor virksomheden ikke har været tidligere.

- Det lyder måske lidt kryptisk, men den helt nye maskine er defineret af kundeforespørgsler, og vi har udviklet et produkt, der sætter en helt ny sikkerhedsbarre for segmentet, siger Hydrema-topchefen.

Foruden de indtil videre tildækkede nyheder, bliver der rigeligt andet at opleve på Hydrema-standen på Bauma. Med syv maskiner vil fabrikken vise hele produktporteføljen, og gæsterne får mulighed for at sikre sig det helt store overblik. Hydrema har tradition for at opbygge en terrasse i første sals højde på standen. Her bliver endnu bedre plads end tidligere. Terrassen udvides nemlig til tæt på det dobbelte areal.

Hydrema-folkene er klar
- Vi håber og tror på, at rigtig mange Bauma-besøgende vil lægge vejen omkring Hydrema. Som altid gearer vi os til at tage imod i stor målestok. Hver af udstillingsdagene vil vi have en bemanding på omkring 20 mand fra alle vore markeder, som udelukkende er i München for at snakke om og vise maskiner for alle dem, der ønsker at se og høre nærmere. Foruden vores egne specialister, vil mange af vores forhandlere fra hele verden også være til stede på Hydrema-standen, siger Jan Werner Jensen.

Han lægger ikke skjul på, at Bauma 2019 bliver noget særligt for den danske virksomhed netop fordi, det altså er jubilæumsår. Gennem de 60 år har Hydrema med stadig forøget styrke formået at manifestere sig som producent af entreprenørmaskiner i den absolut øverste ende af spektret. Også i årtier har fabrikken fast været med, når alverdens entreprenørfolk er stævnet til messe i München, hvor der i år ventes i omegnen af 600.000 besøgende.
Sigh

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.266