23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra EjendomDanmark, Dana Lim, Intego, Deas og Sweco

EjendomDanmark
Jan Ellebye er ansat som chefrådgiver inden for public affairs i ejendomsbranchens interesseorganisation EjendomDanmark.

Jan Ellebye kommer fra en stilling som erhvervspolitisk chef i Djøf. Tidligere har han arbejdet på Christiansborg, i et kommunikationsbureau, og så har han været henholdsvis sekretariats- og kontorchef i Københavns Kommune og i KL.

Dana Lim
Ronni Korsgaard, 36 år, er ansat som salgskonsulent i Dana Lim. Han er uddannet tømrer og skal fremover servicere de jyske håndværkere og forhandlere fra varebilen.

Intego
Kim Antonsen er ansat som serviceleder hos den tekniske servicepartner Intego i København inden for el-teknisk installation og service. Ansættelsen sker i forbindelse med Integos opkøb af Fini El-Installation ApS i Greve, hvor han har været ansat som overmontør siden 2011.

Deas
Kristian Mortensen, teknikumingeniør, er ansat som afdelingschef for Center Management i Deas. Kristian får det overordnede ansvar for teknik og drift i Deas’ afdeling for Center Management, der varetager udvikling, drift og administration af 18 shoppingcentre, primært på vegne af Danske Shoppingcentre P/S.

Kristian har arbejdet med drift, vedligehold og produktion i mere end 15 år, de seneste 10 år med fokus på ledelse. Han kommer fra en stilling som Technical Manager i Københavns Lufthavn, hvor han har haft ansvar for drift og vedligehold.

Sweco
Maja Læssøe, 41 år, er ansat som CAD-specialist i vand- og energiafdelingen på Swecos kontor i Ørestad. Maja er uddannet teknisk assistent og skal stå for koordinering og opsætning af CAD på projekter samt udarbejde CAD-manualer og -standardmaterialer.

Maja kommer fra en stilling som teknisk assistent og CAD-konsulent hos Rambøll, hvor hun arbejdede med tilsvarende opgaver.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094