23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Cembrit, Poul Sejr Nielsen, Vejrhøj & VVS, Vesterled Teglværk og V.R.Glas ApS

Cembrit
Christian Karlskov Thøgersen, 32 år, er ansat som Cembrit Mester konsulent hos byggematerialeleverandøren Cembrit i Aalborg.

Her bliver han ansvarlig for salg af Cembrits tag- og facadeprodukter til tømrermestre i Sydjylland og på Fyn samt opbygning og vedligeholdelse af gode og værdiskabende relationer til virksomhedens Cembrit Mestre, der er et netværk bestående af cirka 150 danske tømrermestre.

Christian har god indsigt i kundernes hverdag og kommer senest fra en stilling som konsulent hos Knauf og har også tidligere erfaring med både salg og tømrerarbejde. Han er oprindeligt uddannet tømrer tilbage i 2005.

Poul Sejr Nielsen
Per Wehnert, 56 år, er ansat som kvalitets- og arbejdsmiljøchef hos teknikentreprenøren Poul Sejr Nielsen A/S. Han kommer med lang erfaring fra job hos Enco A/S - VVS og fra en tilsvarende stilling hos entreprenørfirmaet Nordkysten A/S.

Poul Sejr Nielsen vil spille en aktiv rolle for et bedre arbejdsmiljø internt som eksternt.

"Vores medarbejdere skal arbejde i et sikkert og sundt arbejdsmiljø. Et godt psykisk arbejdsmiljø er vigtigt og er med til at skabe en god arbejdsplads og en god dag på jobbet. En medarbejder, der føler sig godt tilfreds, udfører også et godt stykke kvalitetsarbejde. Derfor lægger vi vægt på det forebyggende arbejde og på at have den rette udrustning og bedste redskaber til opgaverne, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Vejrhøj & VVS
Jens Erik Christiansen er indtrådt i direktionen i stedet for Emil Søderdahl Christiansen hos Vejrhøj & VVS ApS (kilde: CVR).

Vesterled Teglværk
Karsten Schlei Rewitz er indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Poul Erik Hansen hos Vesterled Teglværk A/S, mens Bente Bjerre Basse indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

V.R.Glas ApS
Jette Bundgaard er udtrådt af direktionen hos V.R.Glas ApS (kilde: CVR).

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125