23948sdkhjf

ABVAC A/S er ekspert i miljøsanering

Uanset om der er fundet skimmelsvamp, asbest eller andre miljøfarlige stoffer i bygningen, kan ABVAC A/S afhjælpe problemet korrekt og forsvarligt. De kommer overalt på Sjælland, rykker hurtigt ud, når det kræves, sørger for korrekt bortskaffelse af affald og reetablerer gerne stedet igen

ABVAC A/S har mange års erfaring med at håndtere asbest, skimmelsvamp, fugt, bly, PCB og andre sundhedsfarlige elementer i såvel private boliger som erhvervsejendomme og offentlige bygninger.

– Vi ved præcis, hvordan de forskellige stoffer skal håndteres, og vi sørger naturligvis for de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger, inden vi går i gang, ligesom vi håndterer det miljøfarlige affald på forsvarlig vis efterfølgende, siger partner og bygningskonstruktør Dennis Knudsen Petersen fra ABVAC A/S.

Entreprenørvirksomheden med speciale i miljøsaneringer startede i 1988, hvor asbestsaneringen var på sit højeste. Asbest findes stadig i bygninger, der er opført frem til slutningen af 80’erne og gemmer sig blandt andet i tagplader, gulvbelægning, isolering, vægbeklædning, asbestcementholdige rør til vandforsyning, fugemasser og pudsmateriale.

– Vi benytter altid det nyeste udstyr på markedet, når vi udfører asbestsaneringerne. Vi går frem med stor forsigtighed og tager alle de nødvendige sikkerhedshensyn til miljøet, omgivelserne og vores medarbejdere. Derudover bliver arbejdet anmeldt til Dansk Asbestforenings uvildige kontrolordning.

Skimmelsvampen – kilden til dårligt indeklima
I midten af 90’erne blev ABVAC A/S kaldt ud til de første skimmelsaneringsopgaver.

– I dag har vi en enorm viden og erfaring på området, som vi løbende følger op ved at deltage i diverse kurser og temadage. Vi kommer med en professionel vurdering af omfanget, angrebets intensitet og materialet, der skal afrenses, inden vi går i gang. I nogle tilfælde er omfanget af skimmelsaneringen så omfattende, at det kan være nødvendigt med genhusning, forklarer Dennis Knudsen Petersen.

ABVAC A/S rykker ud til alle typer miljøsanering, vandskader og mindre nedrivningsopgaver.

– Vi har nok at lave, men på grund af arbejdets karakter arbejder vi alligevel med en ret kort responstid fra kunderne ringer, til vi er i gang med at tage os af problemet. Vi har 14 faste medarbejdere, men kan hurtigt mande op, da vi har en række gode faste samarbejdspartnere. For at gøre det nemt for vores kunder har vi egne containere til sortering af affaldet, og vi har mulighed for at reetablere stedet igen med hjælp
fra de nødvendige håndværkere. Kunden behøver altså kun at ringe til ABVAC A/S, så klarer vi resten, lover Dennis Knudsen Petersen.

FAKTA
  • ABVAC A/S blev etableret i 1988 og har gennem årene udført tusindvis af asbest- og skimmelsaneringsopgaver, ligesom de har den nødvendige viden til at håndtere andre farlige og miljøskadelige materialer.
  • Firmaet udfører opgaver for alle, heriblandt offentlige og private virksomheder, institutioner, boligselskaber, håndværksfirmaer og andre entreprenører samt private borgere.
  • ABVAC er medlem af BygGaranti, Dansk Byggeri, Nedrivning og Miljøsanering – en sektion i Dansk Byggeri og Dansk Asbestforening.
  • www.abvac.dk eller ring 44 65 79 73
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109