23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Intego, Saint-Gobain Weber og Øllgaard

Intego
Patrik Erbs-Jensen er ansat som serviceleder hos Intego i København. Forinden var han ansat som elektriker i samme afdeling fra og med november 2017. Patrik er uddannet elektriker og er i gang med sin uddannelse som el-installatør, som han afslutter til sommer.

Patrik har et massivt kendskab til branchen og Integos afdeling på Sjælland, og han vil derfor bidrage positivt til den fortsatte udvikling og vækst af afdelingen.

Saint-Gobain Weber
Thue Houlberg tiltræder som salgschef for Saint-Gobain Weber i Danmark. Thue har over 15 års erfaring inden for salg og ledelse og kommer til Saint-Gobain Weber fra en stilling som slagschef hos Komproment. Før det har han blandt andet været Business Unit Manager hos Ivarsson A/S

I sin nye stilling får Thue til opgave at lede Webers danske salgsorganisation mod en fortsat udbygning af Webers position inden for det murede og pudsede byggeri samt inden for gulv- og fugtsikringsløsninger.

Øllgaard
Mads Christiansen, 34 år, er ansat i en ny stilling som partner og teamleder i Øllgaard Rågivende Ingeniører A/S. Han kommer fra en stilling som teamleder i Sweco.

Mads er uddannet civilingeniør i Byggeteknologi fra DTU i 2010 og byggeøkonom MDB i 2013. Allerede i studietiden havde han arbejdet i Øllgaard, og efter en kort afstikker til Birger Lund A/S blev han i 2011 ansat i Øllgaard som konstruktionsingeniør. I sin nye stilling vil Mads Christiansen kombinere teamledelse med konstruktionsfagligt arbejde på egne projekter, samtidig med at han realiserer en drøm om at være med til at drive virksomhed og stå på mål for egne beslutninger i endnu større omfang.

For Øllgaard Rådgivende Ingeniører A/S markerer udvidelsen af partnerkredsen den faglige og kommercielle udvikling, virksomheden har gennemgået de senere år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14