23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Glaseksperten, Færchfonden, Kullegaard, Lund og Staun, Strukton Rail og Strøjer Tegl

Glaseksperten
Brian Christensen, 44 år, er ansat som fabrikschef hos Glaseksperten og indtræder samtidig i ledergruppen. Han kommer fra en stilling som fabrikschef hos Norgips Norge A/S, som er en del af Knauf-koncernen, hvor han igennem de sidste 13 år har været ansat i forskellige ingeniør- og lederstillinger. Brian Christensen bliver ansvarlig for glasproduktionen i Hjørring, som i øjeblikket er ved at blive udvidet til i alt 20.000 kvm.

Brian Christensen er oprindelig uddannet elektroingeniør og har siden taget en diplomuddannelse inden for ledelse og organisation. Han har desuden flere års erfaring med optimering af produktionsmiljøer i både ind- og udland.

Færchfonden
Ole Bridal har valgt at fratræde sin stilling som adm. direktør i familieejede Færchfonden, som understøtter foretagsomhed, vækst og lokal tiltrækningskraft i Nordvestjylland. Processen for at finde en afløser til stillingen er igang. Indtil da har bestyrelsen konstitueret økonomidirektør Martin Nygaard Christoffersen i stillingen.

Kullegaard
Jacob Christiansen er indtrådt som adm. direktør hos Kullegaard A/S. Samtidig er Thomas Kullegaard udtrådt af direktionen. Kullegaard A/S er en sjællandsk arkitektvirksomhed. Kilde: CVR

Lund og Staun
Michael Ræbild Lund er udtrådt af direktionen hos Lund og Staun A/S. Lund & Staun udfører alt i tømrer-, snedker- og murerarbejde.

Kilde: CVR

Strukton Rail
Jacob Zeeman er indtrådt i bestyrelsen i stedet for Arie Schoots hos Strukton Rail S-bane A/S. Arie Schoots er også udtrådt af bestyrelsen hos Strukton Rail A/S.

Strukton Rail A/S håndterer og har ansvar for drift, teknik og vedligeholdelse af jernbane til fjern- og godstrafik, banegårdssystemer, pendultrafik, sportrafik i bymiljøer og undergrundsbaner. Kilde: CVR

Strøjer Tegl
Kasper Damsø er indtrådt i direktionen hos Strøjer Tegl A/S. Strøjer Tegl fremstiller mursten, spændarmerede overliggere, teglbjælker og TerraCotta-fliser. Kilde: CVR

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141