23948sdkhjf

Se listen: Her er byggecentrenes bedste leverandører

Brancheforeningen Danske Byggecentre har fundet de seks virksomheder og samarbejdspartnere, som fortjener mest hyldest for deres arbejde i årets løb.

Danske Byggecentre uddeler prisen ”Byggecentrenes Leverandør 2019, når brancheforeningens årsmøde afholdes i slutningen af januar, og allerede nu er de nominerede fundet. 

Prisen bliver givet til den leverandør, som har et bredt samarbejde med Danske Byggecentres medlemsforretninger. Det kan bl.a. være inden for leveringssikkerhed, bredt produktudvalg af høj kvalitet, skaber bedre løsninger samt kvalitetssikrer sine produkter, services og leverancer.

- Hos Danske Byggecentre ser vi vores leverandører som vigtige samarbejdspartnere. Det gode samarbejde, vi har med dem, er altafgørende for vores egen succes. Derfor vil vi gerne hylde den gode samarbejdspartner ved at uddele en pris til den leverandør, der har udmærket sig mest i samarbejdet med Danske Byggecentres medlemsforretninger, siger Palle Thomsen, administrerende direktør Danske Byggecentre i en pressemeddelelse. 

Det er Danske Byggecentres egne medlemmer, der nominerer leverandører til prisen og bestemmer vinderen. Prisen vil fremadrettet blive uddelt hvert andet ulige år på brancheforeningens årsmøde 31. januar i Aarhus. I år er temaet ”Det bæredygtige valg”.

De nominerede til "Årets leverandør 2019"
• Saint-Gobain ISOVER
• Mascot International A/S
• ALFIX A/S
• Randers Tegl A/S
• Moland Byggevarer A/S
• Nilfisk Danmark A/S
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125