23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Deas Asset Management, Envidan og Intego

Deas Asset Management
Ejendomsforvalteren Deas Asset Management har ansat en række nye profiler.

Christopher Elgaard Jensen skal lede teamet for investment management som Head of Investment Management. Han får det overordnede ansvar for at lokalisere og præsentere relevante investeringsmuligheder for kunden. Christopher Elgaard Jensen skal lede teamets analytikere og investment managers, der blandt andet forestår sourcing, forhandling og due diligence af mulige ejendomsinvesteringer.

Han kommer fra en stilling som manager hos Colliers International.

Kent Traulsen er ny chef for Deas Asset Managements development team. Han har været teknisk direktør i Nordea Ejendomme, der blev opkøbt af Deas-koncernen i 2018. Han har ledet flere markante development-projekter, blandt andet udviklingen af Frederiks Brygge.

Michael Brogaard Rønnelund er ansat som head of asset management. Han er tidligere fund manager hos Aberdeen Standard Investments og skal lede teamet af asset managers, der gennemfører ejendomsinvesteringer for kunden samt proaktivt driver og optimerer porteføljerne og leverer skræddersyet rapportering.

Envidan
Thomas Borch Hansen er pr. 1. januar 2019 ansat som ny senioringeniør i miljørådgivningsvirksomheden Envidan.

Thomas Borch Hansen skal fra Envidans kontor i Silkeborg arbejde med processer, planlægning og optimering på renseanlæg samt planlægningsopgaver indenfor afløbsområdet.

Han kommer fra en stilling som projektleder og procesansvarlig hos Favrskov Forsyning.

Envidan har desuden ansat Bolette Dybkjær Hansen, som ny erhvervsPh.d. pr. 1. januar 2019.

Bolette Dybkjær Hansen er uddannet cand.polyt. i biomedical Engineering fra Aalborg Universitet med særlig fokus på machine learning.

De første tre år vil hun have fokus på sin erhvervs-ph.d. med titlen "Værdiskabelse i forsyningssektoren ved brug af machine learning".

Intego
Martin Lykke Enemark Christensen er pr. 1. december ansat som afdelingsleder hos Intego i Grindsted.

Han har en baggrund som elektriker og har siden februar 2017 været ansat i samme afdeling som el-teknisk serviceleder.

Derfor har Martin Lykke Enemark Christensen et indgående kendskab til afdelingen og vil stå i spidsen for den fortsatte udvikling og vækst af Intego i lokalområdet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172