23948sdkhjf

Stefán kører langt for drømmejobbet: - Det gør ikke noget, at jeg skal pendle

Vinduesproducenten Outline har kæmpet med at finde højtuddannet arbejdskraft i sin hjemkommune, og det har fået virksomheden til at søge mod Nord – mod Aalborg, hvor man gennemsnitligt finder langt flere akademikere end i Vesthimmerlands Kommune.

Og de målrettede indsatser gennem sociale medier har båret frugt. Outline har ansat 30-årige Stefán Ásgeirsson fra Aalborg i et toårigt traineeforløb som direktionsassistent.

Stefán Ásgeirsson er glad for, han tog imod tilbuddet hos Outline:

- Det åbnede op for nogle rigtig gode muligheder og udfordringer, som jeg måske ikke havde fået i landets største byer, hvor konkurrencen om arbejdspladserne er væsentlig større, eller i de større virksomheder, hvor indflydelse er begrænset, siger han i en pressemeddelelse.

De bedste muligheder
Hos Outline får Stefán Ásgeirsson, med en kandidat i økonomistyring, mulighed for at lave lige præcis det, han allerhelst vil.

Her kan han arbejde med forretningsudvikling i en virksomhed med en god forandringskultur, som han selv beskriver det. Det ser han som et drømmejob.

- Og så gør det ikke noget, at jeg skal pendle til Farsø fra min bopæl i Aalborg, siger han om den 45-minutter lange køretur.

Her han har nemlig fået mulighed for at arbejde med alt fra større analyser og bearbejdning af data til rapportering og procesoptimering.

Unge er ildsjæle 
Stefán Ásgeirsson er den fjerde i rækken, der tager det toårige forløb hos Outline.

Ifølge direktør Jens Sørensen, som har haft et tæt samarbejde med Stefán Ásgeirsson, er det netop unge talenter som aalborgenseren, der er med til at hæve kompetenceniveauet i virksomheden og gøre Outline til en moderne, effektiv og digital produktionsvirksomhed:

- Det er en stor hjælp både for mig som direktør og for Outline, at der kommer unge højtuddannede ildsjæle ind. De kan nemlig via nytænkning og et anderledes perspektiv på tingene hjælpe os med at sætte rammerne, så der kan træffes gode ledelsesmæssige beslutninger og således løfte mig som leder, siger direktøren.

Jens Sørensen har i hele sin karriere haft omtrent 15 trainees, der alle er kommet direkte fra studiet og i mesterlære hos ham som direktør eller specialist.

Her er Stefán Ásgeirsson den seneste i rækken, og når han afslutter sit forløb i begyndelsen af 2019, er Jens Sørensen og resten af Outline-teamet klar til at oplære og lære fra en ny trainee. Ham eller hende er virksomheden netop nu på jagt efter – måske i Aalborg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125