23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Bygma, Vallensbæk Kommune, Fondenes Videncenter, Sten & Grus Prøvestenen A/S, Nordisk Tagmontage A/S og 3E Byg

Bygma 
John Nielsen er oprindelig uddannet i herretøj, men personlige relationer førte ham til byggebranchen og den 1. januar for 25 år siden startede han som byggemarkedschef i det, der senere blev til Bygma Kolding.

Det viste sig at være en stor oprydningsopgave, og hans primære opgave var at rette byggemarkedet op og bringe mere struktur i butikken.

På et tidspunkt skiftede John Nielsen ansvarsområde. Ønsket om mere tid til familien førte til et job i varemodtagelsen, som han stadig bestrider. Det er et meget selvstændigt job, som han sætter stor pris på.

John Nielsen er gift med Ingrid og bor i Seest, hvor en stor fyrværkeriulykke fandt sted i 2004. Parret, som netop var flyttet sammen, boede midt i orkanens øje med fire sammenbragte børn. Familien boede i dele af huset under renoveringen, og heldigvis bestod forholdet sin prøve. Ægtefællerne deler fælles fritidsinteresser; om sommeren spiller de golf og om vinteren bridge. Parret har også en lejlighed i Spanien, hvor de tager ned et par gange om året.

Vallensbæk Kommune
Vallensbæk Kommune ved Købnhavn har ansat 54-årige Connie Graul som projektdirektør i kommunen.

Den nye direktør starter 1. februar. Hun skal være med til at drive udviklingen i Vallensbæk og sikre de rette løsninger i projekterne, så de matcher politikernes og borgernes forventninger.

Connie Graul har en baggrund som ingeniør og kommer fra et job som anlægschef og stedfortrædende direktør i Køge Kommune, hvor hun har været siden 2011.

Med ansættelsen består kommunens direktion af kommunaldirektør Anette Laustsen, økonomi- og beskæftigelsesdirektør Peter Werther Andersen og projektdirektør Connie Graul.

Fondenes Videncenter
Adm. direktør Bo Rygaard fra Dreyers Fond indtræder i Fondenes Videnscenters bestyrelse.

Bo Rygaard har mere end 30 års erfaring fra ledende stillinger i medie-, industri- og fondsverdenen og varetager derudover en række betydende bestyrelsesposter. Blandt andet som bestyrelsesformand i KFI Erhvervsdrivende fond, KV fonden og Parken Sport & Entertainment.

Bo Rygaard er valgt til bestyrelsen den 17. december 2018 for perioden 2018-2020. Han overtager bestyrelsesposten efter Christian Hartvigs udtrædelse.

Fondenes Videnscenter er en dansk forening med fonde og filantropiske foreninger som medlemmer.

Sten & Grus Prøvestenen A/S
Kim Fynbo Nielsen er indtrådt i direktionen hos DC Råstoffer A/S i stedet for Roland Gagel. Desuden er Gery Jacques John Edmond Leopold De Cloedt udnævnt til bestyrelsesformand hos Sten & Grus Prøvestenen A/S samt Dansk Natursten A/S i stedet for Emmanuel Pierre Maes, mens Guy Vandersnickt er indtrådt som næstformand hos bestyrelsen hos Sten & Grus Prøvestenen A/S i stedet for Gery Jacques John Edmond Leopo ld De Cloedt.

Derudover er Guy Vandersnickt trådt ind i bestyrelsen hos DC Råstoffer A/S og Dansk Natursten A/S. Samtidig er Gery Jacques John Edmond Leopold De Cloedt trådt ud som næstformand for bestyrelsen hos Dansk Natursten A/S, ligesom Emmanuel Pierre Maes er trådt ud af bestyrelsen hos DC Råstoffer A/S (kilde: CVR).

Sten & Grus Prøvestenen A/S er leverandør af sten- og jordmaterialer.

Nordisk Tagmontage A/S
Søren Dam, formand Anders Dam Jensen, Søren Rocatis Kirkeby, Johnny Seeberg Pedersen og Ole Refsgaard har forladt bestyrelsen ifølge cvr-registret.

Samtidig er Johnny Seeberg Pedersen fratrådt stillingen som administrerende direktør. Nordisk Tagmontage monterer tage og faldsikring. 

3E Byg
Henrik Due Jensen og Johan Staack Stoustrup, (næstformand) er begge fratrådt bestyrelsen.

I stedet er Christian Aarosin tiltrådt og indtager posten som næstformand ifølge cvr-registret.

3E byg er en rådgivende ingeniørvirksomheden inden for bygge og anlæg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109