23948sdkhjf

Typehuskæmpe udvider leverandørsamarbejde

Huscompagniet buldrer derudaf. Næste år skal firmaet opføre 1.500 nye huse, eller i gennemsnit syv huse hver eneste arbejdsdag. 

For at sikre leverancerne indgår typehusfirmaet en ny rammeaftale med Brødrene Dahl, en toårig forlængelse af den eksisterende aftale. VVS-grossisten vil hermed fortsat være eneleverandør af VVS-materialer, ligesom kloak & vand nu også tilføjes, frem til og med 2020.  

De to virksomheder indledte deres samarbejde i 2013. Det langvarige samarbejde har betydet, at de sammen har udviklet standardpakker med faste sortimenter for at blive endnu skarpere og sikre en hurtigere gennemløbstid, ligesom både leveringstid og omkostninger holdes til et minimum, fordi 80 procent af leverancerne er de samme.  

- Det er fundamentalt for vores forretning, at der er styr på logistikken og leveringerne sker som aftalt, så vores håndværkere kan regne med, at materialerne er der, når de skal bruge dem, siger Nikolaj Virenfeldt Møller, indkøbschef i HusCompagniet.

Udvider også aftalen
Hvor det førhen var op til den enkelte kloakmester at købe ind lokalt, er den nye rammeaftale udvidet til også at omfatte vand & kloak. 

- Det er en stor og vigtig ordre for Brødrene Dahl, og en blåstempling af det gode samarbejde vi nu har haft siden 2013, hvor begge parter har lagt et utrolig højt kvalitetsniveau for dagen. Med den nye aftale til 2020 får vi mulighed for at tilrettelægge og styre leveranceflowet med endnu større sikkerhed, siger salgsdirektør i Brødrene Dahl, Søren Lisberg Andersen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219