23948sdkhjf

På et år: ABC Pavilloner fordobler staben

Det har ikke været et helt almindeligt år for ABC Pavilloner.

Producenten af præfabrikeret modulbyggeri har haft vokseværk ud over det sædvanlige. Det har betydet, at ABC Pavilloner alene i år har øget antallet af medarbejdere med mere end 100 procent.

Nu arbejder omtrent 80 mennesker i virksomheden.

- 2018 er uden tvivl det år, vi kan se tilbage på, hvor der er sket absolut mest. Ikke alene er vores medarbejderstab vokset støt, men der er også sket en stor udvikling i både antallet af og størrelsen på de opgaver, som vi får ind, siger ABC Pavilloners direktør, Kjeld S. Facius, i en pressemeddelelse.

Ny fokus på fabrikken
Vokseværket i ABC Pavilloner skyldes særligt, at virksomheden i løbet af året har udvidet aktiviteterne på fabrikken i Engesvang ved Silkeborg.

- Her har vi sat os på en større andel af markedet inden for nicher som blandt andet studieboliger og -lejligheder, og det har vist sig at være den helt rigtige beslutning, siger direktøren. 

De aktiviteter foregår primært i søstervirksomheden Concept Living, der for alvor blev søsat ved årets start.

ABC Pavilloner-brandet står primært for udlejning og gensalg af pavilloner.

Mere gang i hjulene
Med de gode tal i 2018 bag sig har ABC Pavilloner store forventninger til det nye år.

- Lige nu er fokus på, hvordan vi bedst muligt gør os klar til 2019. Vi har nemlig en klar forventning om, at der her kommer endnu mere gang i hjulene, da vi allerede nu har fået flere større ordrer ind, siger Kjeld S. Facius. 

- Derfor har vi blandt andet øget kapaciteten i tegnestuen, så vi kan følge med til de forespørgsler, der både er nu og kommer fremadrettet, forsætter direktøren, der det seneste halve år har ansat fem nye medarbejdere i administrationen – hovedsageligt konstruktører og bygningsingeniører.

Mange af de nye medarbejdere tæller desuden tømrere, malere, VVS’ere og elektrikere. De bidrager alle til produktionen af både ABC Pavilloner og Concept Livings byggeløsninger.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094