23948sdkhjf

Kæmpe hotelprojekt præsenteret i København

Nordic Hotels & Resorts løftede onsdag sløret for navn og koncept for et nyt markant hotel, der indrettes i Københavns fredede Centralpostbygning fra 1912.

Hotellet slår dørene op med 390 værelser i foråret 2020 under navnet Villa Copenhagen.

- At omdanne en bygning på 25.000 kvadratmeter fra 1912 er ingen nem opgave, og i to år har de skarpeste arkitekter og designere arbejdet på at omdanne den gamle bygning til et moderne samlingssted. Det gamle posthus skal blive til et af Københavns bedste hoteller – i smørhullet af kultur, mad, forretning og shopping, sagde hotelejer Petter Stordalen.

Arkitekterne bag projektet er svenske Krook & Tjäder og danske Kullegaard, mens norske Hent er entreprenør. Projektteamet samarbejder i forvejen om byggeriet af det nye store Comfort Hotel i Københavns Lufthavn.

Foruden de 390 værelser kommer Villa Copenhagen til at rumme flere forskellige restaurant- og barkoncepter samt en konferencesal. Hertil kommer hævede gårdrum, grønne haver og pool på taget. 

Ifølge Nordic Hotels & Resorts danske hoteldirektør, Peter H. Pedersen, vil det nye hotel blive drevet efter en filosofi om bæredygtig luksus.

- Vi ønsker at skabe et hotel, der bryder med nogle af konventionerne for traditionel hotelluksus. Den grønne praksis vil afspejle sig i villaens bæredygtige driftstiltag i forhold til fx rengøring, reducering af madspild samt plastikbrug og en pool opvarmet med overskudsvarme etc. Med Villa Copenhagen ønsker vi derfor at sætte nogle brancheledende rammer og ambitioner for, hvad luksus også kan være, siger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125