23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Niras og Moe

Niras
Torben Henriksen, 47 år, er ansat som seniorrådgiver i energiafdelingen på Niras’ kontor i Aarhus.

Torben kommer fra en stilling som seniorrådgiver i Ørsted. Derudover har han tidligere arbejdet som anlægsbygger af varmepumper samt hos leverandører af komponenter til varmepumper. I Niras skal Torben rådgive fjernvarmeværker og industrien om varmepumper, da han har mere end 20 års erfaring inden for området.

Moe
Line Maj Aagreen, arkitekt, er ansat som rådgiver ved Retail hos Moe Rådgivende Ingeniører afdeling Erhverv & Bolig i København. Her skal hun være med til udvikle projekteringsledelse i Moe.

Line har 14 års erfaring fra Københavns Ejendomme - nu Byggeri København - og senest Bygherreforeningen og Værdiskabende Byggeproces. De seneste år har hun været med til at udvikle en række nye værktøjer til byggebranchen.

René Ruusunen, brand-ekspert, er ansat som projektchef i afdelingen for brand ved Byggeri & Design i København. René har mange års erfaring fra brandvæsenet, er certificeret til at lave brandefterforskning og har en master i brandsikkerhed. Med sin erfaring fra arbejdet på brandsteder og de seneste knap fire års koncentrerede arbejde med brandundersøgelser kan René bidrage til at etablere Moe på dette særlige marked samt tilbud og udvikling af nye ydelser inden for specialistområdet.

Anders Bessermann, ingeniør, er ansat som seniorfagingeniør for konstruktioner ved Erhverv & Bolig i København.

Anders har 20 års erfaring, de seneste 4 år som konstruktionsingeniør hos AB Clausen A/S. Med sine mange års erfaring med ombygningsopgaver af større og mindre omfang vil Anders bidrage til at styrke fagligheden i Moe inden for renovering og være samarbejds- og sparringspartner for sine yngre kolleger.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.196