23948sdkhjf

Østjysk typehusfirma satser på to heste

Preben Jørgensen Huse angriber markedet for rækkehuse på en alternativ måde

Preben Jørgensen Huse A/S melder sig nu i rækken af typehusbyggere, som går ind i markedet for rækkehuse.

Det fortæller direktør Lars S. Jørgensen til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

- Vi har købt jord til rækkehuse og begynder at bygge fra januar.

Den familieejede virksomhed angriber dog markedet på en anden måde end Lind & Risør samt Eurodan-huse og senest HusCompagniet, der også satser stort på rækkehuse.

- Vi bygger til os selv, så det bliver udlejning af rækkehuse i samme kvalitet som de huse, vi sælger, fortæller Lars S. Jørgensen.

Spiller på flere heste
Han grundlagde tidligere på året Preben Jørgensen Udlejning A/S til formålet. Det skal give virksomheden et ben mere at stå på, når konjunkturerne atter skifter.

- Vi ønsker at spille på flere heste, så vi også kan leje ud til folk, når markedet for at købe huse på et tidspunkt køler ned. På den måde kan vi flytte håndværkere og aktiver over til at bygge rækkehuse, hvis vi på et tidspunkt ikke kan sælge så mange huse, siger Lars S. Jørgensen, som stadig forventer at sælge 100 huse på et godt år.

Han tilføjer, at Preben Jørgensen Huse også forsøger at ramme en tendens i tiden, hvor stadig flere ældre mennesker foretrækker at leje frem for at eje.

Og netop ældre kommer der mange flere af i fremtiden. Således konkluderede en rapport fra Realdania fredag, at en fjerdedel af alle danskere i 2040 vil være over 65 år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125