23948sdkhjf

Nyt om navne

i dag nyheder fra Sweco

Sweco
Ina Degn Jensen, diplomingeniør, er ansat som projektleder i vand- og energiafdelingen på Swecos kontor i Ørestad, hvor hun skal varetage projekt- og projekteringsledelse samt ledningskoordinering og detailprojektering af afløbssystemer.

Ina er uddannet inden for byggeri og anlæg og kommer fra en stilling som projekteringsleder hos Rambøll, hvor hun arbejdede med tilsvarende opgaver, bl.a. ledningsomlægninger i forbindelse med Hovedstadens Letbane.

Frank Christian Roi, tømrer og bygningskonstruktør, er ansat som bygningskonstruktør i Byggeri Kolding. Frank kommer fra en stilling hos Cowi, hvor han har arbejdet med digital projektering, BIM-modellering samt byggeledelse på boligprojekter og detail/ erhverv. 

Christoffer Nielsen, nyuddannet indenfor geografi og geoinformatik, er ansat som GIS-konsulent i afdelingen for Geographical Information Systems i København.

Christoffer har netop afsluttet sin uddannelse på Københavns Universitet med afgangsprojektet Machine Learning og Bygningsgenkendelse i Ortofoto.

Ib Mortensen, elektriker, er ansat som arbejdsmiljørådgiver i afdelingen Arbejdsmiljø og Byggeledelse i København. Ib kommer fra en lignende stilling som senior arbejdsmiljøkoordinator/områdeleder hos Copenhagen Metro Team. Tidligere har han været ansat hos DSB. 

Kim Højris Kristensen, VVS-installatør, er ansat som byggeleder i Byggeri København. Kim har en baggrund som blikkenslager og kommer fra en stilling i Norconsult og har tidligere været ansat hos Otto Mathiesens Efterfølgere, været overmontør hos K.J. Hansen og sønner og ligeledes været teknisk ansvarlig i VVS-Solution ApS. 

Daniel Emil Wiinberg, civilingeniør, er ansat som konstruktionsingeniør i Byggeri København. Daniel er uddannet inden for bygningsdesign og kommer fra en stilling i Sweco Transportation & Mobility, hvor han har arbejdet med udvikling inden for parametrisk design og optimering af arbejdsprocesser. 

Heidi Serup, civilingeniør, er ansat som konstruktionsingeniør i Byggeri København. Heidi er uddannet inden for byggeteknologi og kommer fra en stilling hos Moe, hvor hun har arbejdet med industrikonstruktioner, hovedsageligt stål og in-situ beton. 

Philippe Scanlon, civilingeniør (B), er ansat som bygherrerådgiver i København. Philippe er uddannet fra Danmarks Tekniske Universitet og kommer fra en lignende stilling hos Kuben Management. Tidligere har Philippe været ansat hos Vestas Central Europe og Deloitte. 

Jesper Østergaard Hansen, konstruktionsingeniør, er ansat som brandrådgiver i Aarhus. Jesper er i gang med at læse M.Sc. i Brandsikkerhed på Danmarks Tekniske Universitet. Jesper har en fortid i Rambøll, Århus Kommune og Østjyllands Brandvæsen og kommer derfor med en bred og solid viden om brandsikring af byggeri. 

Jacob Bo Petersen, maskinmester, er ansat hos Sweco i Kolding. Jacob har 16 års erfaring i drift af selvstændig virksomhed og en solid erfaring med daglig driftsledelse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11