23948sdkhjf

Nybyggeri for over 70 millioner: Nu ryddes der op i Rødding

Sammen med Rødding Andelsboligforening og Frøs Sparekasse vil Vejen Kommune omdanne den trætte bymidte omkring Vestergade i stationsbyen Rødding til et nyt, attraktivt boligområde.

På et pressemøde for nylig løftede borgmester Egon Fræhr, Hans Appel fra Rødding Andelsboligforening, adm. direktør Henning Dam fra Frøs Sparekasse og formand for Forum Rødding, Asbjørn Nielsen, sløret for de fælles byggeplaner i centrum af Rødding.

- Jeg er glad for, at vi nu kan offentliggøre dette projekt. Vi er tre parter, som er gået sammen om at tage fat i dette lidt triste område og udvikle det til et nyt, attraktivt boligområde, siger borgmester Egon Fræhr i en pressemeddelelse.

Vejen Kommune river de gamle bygninger på Vestergade 6-12 ned og gør området klar til nybyggeriet. Rødding Andelsboligforening opfører 15 et-plans rækkehuse samt 18 lejligheder fordelt på to huse på hver 2½ etage.

Der anlægges desuden ny p-plads ved en eksisterende børnehave, og Frøs Sparekasse får mulighed for at udvide sit hovedsæde.

- Vi er glade for den ekstra plads, vi får, og ikke mindst det løft, som projektet giver til bymidten i Rødding. Det passer godt med vores ønsker til byens udvikling, siger adm. direktør Henning Dam, Frøs Sparekasse.

Detailprojekteringen påbegyndes nu herunder nedrivningen og fjernelse af forureningen. Den endelige tidsplan for projektet vil blive fastlagt i starten af 2019. Det forventes, at boligerne er indflytningsklare ved udgangen af 2020.

Det samlede grundareal udgør cirka 7.800 kvadratmeter, og planen er at bygge godt 3.100 kvadratmeter. Projektet forventes at medføre en samlet investering på mellem 70 og 75 mio. kroner.

Detailprojekteringen påbegyndes nu, og den endelige tidsplan for projektet vil blive fastlagt i starten af 2019. Foreløbigt forventes de nye boliger klare til indflytning ved udgangen af 2020.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094