23948sdkhjf

Vi hylder de gode løsninger for et bæredygtigt og miljøbevidst byggeri

FN’s Verdensmål for en bæredygtig udvikling. Det er temaet for efterårets store arrangement Building Awards 2018, som Licitationen - Byggeriets Dagblad arrangerer sammen med Bygherreforeningen

Danmarks store byer bliver større, befolkningstætheden stiger og nye byområder skyder frem. Byggeriet har travlt med de store opgaver, der skal imødekomme efterspørgslen på boliger, institutioner og infrastruktur. Og samtidig skal byggerierne leve op til høje krav og ambitiøse mål for bæredygtigt og miljøbevidst byggeri.

Globalt ser man samme udvikling, og med FN’s Verdensmål for en bæredygtig udvikling er der også fokus på fremtidens byområder, som overalt i verden bliver udsat for et enormt pres på klima, energi og ressourcer.

Building Awards 2018

BA18 den 9. november 2018 afholdes på Langelinie Pavillonen, Langelinie 10, 2100 København Ø.
Konferencen afholdes kl. 9.00 – 14.30. Gallamiddag er kl. 18.30 – 23.00.

Det er muligt at tilmelde sig konferencen og gallamiddag enkeltvis.
Tilmelding sker via hjemmesiden www.licitationen.dk/buildingawards .

Her skal Danmark være et foregangsland for intelligente løsninger og levedygtige byer.

Hylder den danske byggebranche 
Sammen med Bygherreforeningen er Licitationen med til at sætte en tyk streg under den danske byggebranches indsats for det bæredygtige byggeri.

Det gør vi sammen med Boligfonden Kuben og Lean Construction Danmark ved for første gang at afholde BA18 - Building Awards den 9. november 2018 på Langelinie Pavillonen i København.

Her byder vi på konference, prisoverrækkelse og gallamiddag med plads til 700 deltagere.

Hovedtemaet på konferencen er FN’s Verdensmål, ligesom vi hylder den danske byggebranche med tolv Building Awards til de danske bygherrer, rådgivere, arkitekter og entreprenører, der har gjort en ekstraordinær indsats med alt fra nye måder at bruge materialer til energisparende projekter med fokus på miljø og cirkulær økonomi.

Pres på ressourcerne 
På dagens konference er inviteret nogle af verdens førende specialister til en fremtidssnak om FN’s Verdensmål og om visionerne for fremtidens udvikling i byggeriet i Danmark.

- Vi er meget stolte af at kunne invitere til så stort og væsentligt et arrangement som Building Awards bliver. Der er globalt fokus

på urbaniseringen og det bæredygtige byggeri, og vi ser meget frem til at præsentere udviklingen i det danske byggeri, siger Licitationens chefredaktør, Morten Asmussen.

Taler for hovedtemaet er professor Katherine Richardson. Hun er leder af Sustainability Science Centre på Københavns Universitet og sidder i ledelsen i FN’s bæredygtighedsnetværk UNSDSN i Nordeuropa.

- At bygge for fremtiden er ikke som noget, vi tidligere har prøvet, siger Katherine Richardson som optakt til konferencen.

Gallamiddag og prisuddeling 
Eventafdelingen i Nordiske Medier, der udgiver Licitationen, står for arrangementet i samarbejde med Bygherreforeningen, og eventchef Michael Gejel ser frem til dagen, der samler de største bygherrer, arkitekter, rådgivere og entreprenører.

- Vi hylder de virksomheder, der arbejder for et bedre byggeri i Danmark. Den danske byggebranche er førende på viden og udførelsen herhjemme, men som land er Danmark ikke forud. Det er for eksempel Singapore, så derfor har vi sammensat et stærkt program med talere fra udlandet, som vil give inspiration og viden. Vi får et kig ind i fremtidens byggerier for de kommende 10 -20 år, siger Michael Gejel.

Rambøll er hovedsponsor 
Aftenens gallamiddag har Lise Rønne som konferencier, og hun vil i løbet af aftenen guide forsamlingen gennem uddelingen af de i alt tolv priser.

- Både ved konferencen og ved gallamiddagen har vi plads til 700 deltagere, så det er først-til-mølle for at få billetter. Hele temaet om bæredygtigt byggeri er højaktuelt, og det er første gang, at der afholdes så suverænt et stort arrangement, siger Michael Gejel.

Building Awards har Rambøll som hovedsponsor, og hele arrangementet afvikles i et samarbejde mellem Licitationen (Nordiske Medier), Bygherreforeningen, Boligfonden Kuben og Lean Construction Danmark. ///

Artiklen er en del af temaet arkbyg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141