23948sdkhjf

Duo tager over hos Bonava

For en måned siden meddelte Bonava, at direktøren for Norge og Danmark, Torben Modvig, stopper for at søge nye udfordringer.

Torben Modvig er fredag blevet præsenteret i jobbet som administrerende direktør hos Casa, hvor han overtager efter Michael Mortensen den 1. februar 2019.

Hos Bonava har man valgt midlertidigt at dele ansvaret for ledelsen mellem økonomidirektør Morten Jakobsen og salgs- og marketingdirektør Kristina Olsen – med sidstnævnte i den formelle rolle som administrerende direktør.

- Det bliver en rigtig god løsning at kunne fortsætte kursen med to erfarne chefer i et stærkt samarbejde, siger koncernchef Joachim Hallengren, der samtidig benytter lejligheden til at takke Torben Modvig for samarbejdet:

- Torben Modvig har på mange måder bidraget til udviklingen af det danske og norske marked for Bonava, og jeg ønsker ham held og lykke i den fremtidige karriere.

Kristina Olsen er uddannet statsautoriseret ejendomsmægler, har en bachelor fra CBS og mere end 25 års erfaring fra ejendomsbranchen. Morten Jakobsen har en HD fra CBS, kom til Bonava fra NCC Property Development i 2017, og har ligeledes årelang erfaring fra branchen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125