23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyt fra Niras og SNC-Lavalin Atkins

Niras

Hasse Koksbang, 43 år, er ansat som markedschef i Niras. Hasse er uddannet diplomingeniør og HD i organisation og ledelse. Han kommer fra et job som Solution Developer i B&R Automation, hvor han havde ansvaret for kunder i den maritime branche i Norge og Danmark.

Før det arbejdede han sammenlagt otte år i Orbicon med ledelse og Engineering og har derudover mange års erfaring med salg og Engineering i automationsbranchen. For Niras skal Hasse nu fungere som spydspids, når det gælder salg og udførelse af automationsprojekter inden for vand- og spildevand samt i industrien.

SNC-Lavalin Atkins

Peter Lassen Skrubbeltrang, afdelingschef i Signalafdelingen i den rådgivende ingeniørvirk-somhed SNC-Lavalin Atkins, fylder 50 år søndag 30. september.

Da Peter Lassen Skrubbeltrang i 1994 forlod Aalborg Universitet som nyuddannet landinspektør (cand.geom.), var den store drøm at arbejde med opmåling til lands, til vands og i luften. Først blev det som projektleder hos Scankort, hvor opmålingsprojekterne foregik på landjorden og med fly i op til 4-5 km højde. Så fulgte flere opgaver med fotogrammetri fra luften, da han som projektleder i COWI i årene 2002-2006 bl.a. var med til at kortlægge en tredjedel af Irland og hele Wales. Opgaver hvor tålmodighed er en dyd, for luftfotografering kræver som bekendt klart vejr, hvilket der ikke er meget af på de kanter. Dernæst gjaldt det opmåling til vands som projektleder hos Mærsk Olie & Gas.

I 2007 tog karrieren en ny drejning mod personaleledelse og udviklingsprojekter. Her fulgte 10 år i Banedanmark som sektionschef for skiftende fagområder, blandt andet var han dybt engageret i digitalisering af arbejdsprocesser og opkvalificering af medarbejdere. Den udviklingsorienterede tilgang til ledelse og jernbanen tog han med sig til sin nuværende stilling.

I januar 2017 tiltrådte Peter Lassen Skrubbeltrang som afdelingschef i SNC-Lavalin Atkins’ danske Signalafdeling, der tæller 82 specialister inden for både moderne og traditionel sikringsteknologi samt fjernstyring til jernbaner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.129